SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Otomobilin Karıştığı Kazada 6 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-08-03 02:20:30
Üç Otomobilin Karıştığı Kazada 6 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Elazığ yolu Orduzu Pınarbaşı mevkisinde sürücüleri henüz öğrenilemeyen 78 YE 268, 44 AAL 336 ve 34 FDP 98 plakalı otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı.

Kazada, Hanife Demir (65), Turgay Kaya (30), Yakup Yıldırım (24), Muhammed Joseph Arslan (10), Jane Arslan (1) ve Zübeyde Arslan (32) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Rıza 44 (4 yıl önce)
    Ülkede kanunlar ne kadar iyiyse uygulama hususunda belediyeler ve karayolları o kadar kötü durumda! Orduzu kavşağı ile hemen dibindeki benzin istasyonu kavşak mesafesini kurtarıyor mu acaba? Verilen ruhsatlar belediyelere verilen bağışa göre mi değerlendiriliyor. Sonra kazalar yaralılar çok normal! Vah memleketimin haline vah!
    0
    0
    Yanıtla