SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üç Puan 3 Golle Geldi: 3-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:27:00
Üç Puan 3 Golle Geldi: 3-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşılaştığı Kayseri Erciyesspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Yeni Malatyaspor'un gollerini 78. ve 82. dakikalarda İrfan, 84. dakikada Akpabio atarken, rakip takımın tek golünü 90+1'de Adiloviç kaydetti. Yeni Malatyaspor'un 3 golü de, gol arayan konuk takımın ataklarının kontraatağa dönüşmesiyle geldi. Karşılaşmayı, misafir takım taraftarı tribününde 1 Kayseri Erciyes taraftarı izlerken, bu taraftar YMS taraftarlarınca alkışlandı.

STAD: Malatya İnönü

HAKEMLER: Mehmet Emre Atasoy (Ankara), Önder Yılmaz (Antalya), Serdar Akçer (Ankara), 4. Hakem  Eser Birinci (Ankara)

YENİ MALATYASPOR:22. Vedat Kapurtu, 52. Kemal Cingirt (Dk.63 9. George Akpabıo), 16. Sadık Çiftpınar, 18. Gonzalo Damıan Godoy Sılva, 8. Ramazan Kahya, 7. Alex Dos Santoz Gonçalves (Dk.72 12. Musa Sinan Yılmazer), 5. Ali Sakal, 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 19. Sunday Mba (Dk.82 47. Azad Filiz), 10. İrfan Başaran, 81. Aydın Çetin

YEDEKLER: 88. Ertaç Özbir, 44. Osman Fırat, 6. Kamil İçer, 47. Azad Filiz, 12. Musa Sinan Yılmazer, 9. George Akpabıo, 26. Hüseyin Kar

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

KAYSERİ ERCİYESSPOR: 22. Zülküf Özer, 3. Emre Öztürk, 5. Emre Toraman, 7. Volkan Okumak, 12. Üstün Bilgi, 23. İlhan Parlak (Dk.73 15. Çağrı Yarkın), 43. Tuğay Adamcıl (Dk.83 9. Erçağ Evirgen), 50. Bilal Kılıç, 57. Cihan Yıldız, 77. Mehmet Fırat Demir (Dk.83 99. Eldın Adılovıc), 89. Georgıos Sarrıs

YEDEKLER: 93. Yusuf Balcıoğlu, 9. Erçağ Evirgen, 15. Çağrı Yarkın, 2. Mehmet Bayram, 14. Selim Ilgaz, 96. Mehmet Seçme, 99. Eldın Adılovıc

TEKNİK SORUMLU: İbrahim Uzunca

GOLLER: Dk.78 ve Dk.82 İrfan, Dk. 84 Akpabio (Yeni Malatya), Dk.90+1 Adiloviç (Kayseri Erciyes)

SARI KARTLAR: Akpabio (Yeni Malatya), Emre Öztürk ve Sarrıs (Kayseri Erciyes)

16. dakikada Alex'in pasından gelen topu Sunday Mba, uzaktan kaleye şutladı. Az farkla aut.

18. dakikada Kayseri Erciyes'ten Cihan'ın sert şutunda, Vedat'ın müdahale ettiği top direkten döndü.

20. dakikada Yeni Malatya soldan Ramazan'la atak geliştirdi. Bu futbolcu ortaladı, Aydın'ın kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

38. dakikada Yeni Malatyaspor gole yaklaştı. Soldan cezaalanına giren Ramazan'ın şutu defanstan döndü Sunday Mba'nın önüne düştü. Bu futbolcu çaprazdan sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.

44. dakikada serbest vuruştan gelen yükselen Godoy topa kafayı kale yerine yere doğru vurdu, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

45+1'de cezaalanında buluşan İrfan topa vuramadı. Topu önünde bulan Alex'in şutunda, top Sarris'e çarptı, taça gitti.

İlk yarı 0-0 kapandı.

47. dakikada Kayseri Erciyes Cihan'la serbest vuruş kullandı. Gelen topu Emre Öztürk kafayla kaleye yöneltti. Kaleye girmekte olan topu Vedat son anda tokatlayarak kornere çeldi. sonuç yok.

65. dakikada İrfan'ın pasını alan Alex'in uzaktan sert şutunda top üst direkte patladı. Ancak hakem, bu futbolcunun vuruş anında ofsaytta olduğu kararını verdi.

68. dakikada Sunday Mba'nın ceza alanı önünden, yerden vuruşunda topu kaleci Zülküf almayı başardı.

72. dakikada Kayseri Erciyes'ten Cihan'ın sol çaprazdan kaleye gönderdiği top az farkla auta çıktı.

78. dakikada Yeni Malatya atağında İrfan golü kaydetti. Kayseri atağını Sadık önledi ve dönen top Yeni Malatya kontraatağına dönüştü. Sağdan atılan top Kayseri defansının arkasına düştü. Koşu yapan İrfan top altı, cezaalanına kadar sürdü ve vurdu. Yerden giden top direğe çarpıp filelerle buluştu: 1-0 (İrfan'ın bu golü ilk fotoğrafta)

82. dakikada Kayseri'nin serbest atışından gelen topu defans çıkardı. Topa sahip olan İrfan, Musa Sinan'la verkaça girdi. Musa'nın cezaalanında ortaladığı topa sahip olan İrfan, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0

84. dakikada Kayseri atağı yine Malatya atağına dönüştü. İrfan, Akpabio ile topu buluşturdu. Bu futbolcu sağ çaprazdan cezaalanına girdi ve sert vurdu: 3-0 (Akpabio'nun bu golü son fotoğrafta)

87. dakikada Yeni Malatya bir kez daha gole yaklaştı. Musa Sinan, topu ayağından fazla açınca, kaleci Zülküf aldı ve gole izin vermedi.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

90+1'de Kayseri Erciyes, cezaalanı sağ köşesinden Çağrı ile serbest faul atışı kullandı. Bu futbolcunun pas olarak çıkardığı topu Adiloviç yerden bir vuruşla Yeni Malatya kalesine yuvarladı: 3-1

Karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-1 kazandı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız