SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçağa Dönülünce..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Rize deplasmanı seyahat vasıtasının değişmesi üzerine program da değişti. Daha önce Cumartesi günü karayoluyla Rize'ye gideceği belirtilen kafile, havayolu seyahati söz konusu olunca, Pazar günü Malatya'dan ayrıldı.

Pazartesi akşamı saat 20.00'de Rize Atatürk Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Malatyaspor'un, Cumartesi sabah yapacağı antrenmanın ardından aynı akşam otobüsle Rize'ye hareket edeceği bildirilmişti.

Yönetimin yaptığı yeni seyahat planlamasıyla uçakla gidilmesinin kararlaştırılması üzerine kafilenin hareketi Pazar gününe kaldı.

Pazar günü saat 10.00'da Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada Teknik Direktör Osman Gökhan yönetiminde çalışan Malatyaspor, 14.15 uçağıyla İstanbul'a hareket etti. Saat 18.30'da İstanbul'dan Trabzon'a geçen Malatyaspor kafilesinin, buradan karayoluyla Rize'ye gittiği, maç saatine kadar Çavuşoğlu Oteli'nde kampa girdiği bildirildi.

Malatyaspor kafilesinde sakat olan Gökhan Bozkaya ile Eren Özen'in yeralmadıkları bildirildi.

Bu arada Pazartesi akşamı 20.00'de başlayacak karşılaşma D Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı, üst klasman hakemlerinden Süleyman Abay yönetecek.

1. LİGDEKİ MAÇ SONUÇLARI..
Öte yandan, Bank Asya 1. Liginde Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Orduspor:1- Altay:1
Güngören Belediye:2- Kasımpaşa:1
Giresunspor:0- Sakaryaspor:3
Boluspor:0- DÇ Karabükspor:2
Kartalspor:3- Adanaspor:0
Kayseri Erciyes:2- Diyarbakırspor:1
Karşıyaka:0- Gaziantep B.Belediye:0
Manisaspor:3- Samsunspor:0

Bu sonuçların ardından bir maçı eksik olan Malatyaspor, 6 puanla 16'ncı sıraya inerken, Pazartesi akşamki rakibi Rizespor 10 puanla 5'inci.

Ligde, Çaykur Rize- Malatyaspor maçı dışındaki maçların tamamlanmasının ardından son puan durumu şöyle oluştu:

Takım O P
1.Manisaspor 6 14
2.Altay 6 12
3.Kartalspor 6 11
4.Kasımpaşa 6 11
5.Çaykur Rizespor 5 10
6.Karşıyaka 6 9
7.Orduspor 6 8
8.Gaziantep B.Ş. Bld.Spor 6 8
9.Kayseri Erciyesspor 6 7
10.Diyarbakırspor 6 7
11.Güngören Belediyespor 6 7
12.Adanaspor A.Ş. 6 7
13.Kardemir D.Ç. Karabükspor 6 7
14.Samsunspor 6 7
15.Giresunspor 6 6
16.Malatyaspor 5 6
17.Sakaryaspor A.Ş. 6 5
18.Boluspor 6 4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız