SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçağın Pilotundan Sergen Yalçın'a Jest

0
Güncellendi - 2019-07-31 15:32:10
Uçağın Pilotundan Sergen Yalçın'a Jest
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’u Slovenya’ya götüren Türk hava Yolları’na ait TK 1063 nolu uçağın Beşiktaşlı pilotu Hakan Urcu, anonsla Sergen Yalçın’a jest yaptı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı için Slovenya’nın başkenti Ljubljana'ya giden sarı-kırmızılıları taşıyan uçak havadayken, pilottan gelen anons büyük alkış aldı. Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğu öğrenilen Hakan Urcu isimli pilot önce Yeni Malatyaspor’a, daha sonra ise Sergen Yalçın’a yaptığı anonsla başarı diledi.

Pilot Urcu, Sergen Yalçın’a, “Sergen Hocam çıktığınız mücadeleler zaferle dolu olsun. Elbet bir gün kavuşacağız” anonsuyla jest yaptı. Anons üzerine uçakta alkış sesleri yükseldi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa H. (4 yıl önce)
    Pilot Beşiktaşlı Elbet Bir gün buluşacağız derken de Beşiktaş'tan bahsediyor arkadaşlar biraz gündemi takip edelim Sergen Hoca herşeyden önce Beşiktaşlı sergen unutmayalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    varolasın değerli pilotumuz kanıdına taş değmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (4 yıl önce)
    Malatyalı bir pilotun malatyasporlu olduğu için anons etmesini isterdim...sadece şehrin takımına gönül veren tüm malatyalılarin kalbi takımımızla beraber..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    VAY ALAHINA GURBAN PILOT KARTALLAR YÜKSEKTEN UÇAR BENDENIZ DAMARDAN BJK LI KALPTEN MALATYALI INŞALLAH UÇUŞUNUZ UĞUR GETIRIR MALATYAMA ZAFERLERLE DÖNERLER INŞALLAH VE SAYIN BAŞKANA .. KADRO MALESEF YETERSIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Allahına gurban gardaş Malatyadan bizlerden de sana selam olsun sayın Pilotum
    0
    0
    Yanıtla