SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçak Kazasından Kurtuldu Ama

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:49:02
Uçak Kazasından Kurtuldu Ama
A- A+ PAYLAŞ

Uçak kazasından kurtulan ve Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Hava Pilot Teğmen Muhammet Keskin, son yolculuğuna uğurlandı. 3 Haziran'da kullandığı F-16 uçağının devrilmesi sonucu hafif yaralanıp taburcu olan ve dün Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden pilot memleketi Elazığ'da toprağa verildi. 

Kaza, dün Elazığ Malatya karayolu 45. kilometresinde meydana gelmişti. Elazığ'dan Malatya yönüne giden Malatyalı ailenin bulunduğu Halil Erdoğan yönetimindeki 34 UVA 34 plakalı otomobil, Karaali köyü yakınında karşı yönden gelen Konya 3. Ana Jet Üssü'nde görevli Hava Pilot Teğmen Yusuf Bor yönetimindeki 23 FC 620 plakalı otomobille çarpışmış ve kazada Hülya Erdoğan olay yerinde, diğer araçta bulunan Merzifon 5. Ana Jet Üssü’nde görevli Hava Pilot Teğmen Muhammet Keskin (26) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Pilot Teğmen Keskin'in 3 Haziran günü görev yaptığı Merzifon 5. Ana Jet Üssü’nde F-16 savaş uçağı ile görevden dönerken piste iniş yaptığı esnada devrilen uçaktan hafif yaralanarak kurtulmuş, kaldırıldığı Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edilmişti. 

Kazada ölen Hava Pilot Teğmen Muhammet Keskin için bugün memleketi Elazığ'da cenaze töreni düzenlendi. İzzetpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip düzenlenen törene Vali Ömer Faruk Koçak, 8. Kolordu Komutanı Korganeral Orhan Akbaş, Diyarbakır 2. Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Nejat Bilgin, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, askeri personel, Keskin'in ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazından sonra askerler tarafından omuzlara alınan Keskin'in naaşı, araca kadar götürüldü. Keskin'in naaşı daha sonra cenaze aracı ile memleketi Elazığ'ın Sivrice ilçesi Keydan köyüne götürülerek toprağa verildi.

DİĞER KAZA KURBANI MALATYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK..

Bu arada Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kadın Malatya’da toprağa verilecek. 

Elazığ - Malatya Karayolu Karaali Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Malatya ANT Personel Müdürü iken emekli olan Halil Erdoğan yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Erdoğan’ın eşi Hülya Erdoğan hayatını kaybetmiş, Halil Erdoğan ile çocukları Pınar ve Alperen yaralanarak, Elazığ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılmışlardı. 

Malatya merkez Tecde Mahallesi doğumlu olan Halil Erdoğan’ın Malatya’da Nizamı Alem Ocakları Başkanlığı ve Türk Ocakları Malatya Şubesi Sekreterliği görevinde bulunduğu belirtilirken, Halil Erdoğan ve çocuklarının hayatı tehlikeyi atlattıkları öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Halil Erdoğan’ın eşi Hülya Erdoğan’ın, 24 Haziran Salı günü Yeşilteye Şehir Mezarlığı'nda öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız