SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uçak Seferi Sayısı Düşmesin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:02:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Cemal Akın ve parti yöneticileri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti. Ziyarette, Malatya’ya uçak seferinin düşürülmesi planı konusu da gündeme geldi. 

Ziyarette konuşan Milletvekili Cemal Akın, THY uçak seferinin düşürülmesi yönünde şikayetler aldıklarını belirtip, bu konuda gerekli girişimlerde bulunacaklarını bildirdi. Akın, MTSO’nun Malatya’nın kalkınmasında birlik ve beraberlik örneği göstermesinin önemli katkısı olduğunu belirterek, bu konuda MTSO yönetimini kutladığını vurguladı.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, "1 Haziran itibariyle THY’nin Ankara Malatya gece seferinin iptal edilmesi söz konusu. Yolcu potansiyeli noktasında iyi bir durumda olan Malatya’dan Ankara’ya günü birlik işi için giden sanayici ve iş adamlarımız ile diğer vatandaşlar uçak seferi azaltılınca sıkıntı çekecektir. Uçak seferinin düşürülmesini haksızlık olarak nitelendiriyoruz. Mağduriyet olmaması için sefer sayısının düşürülmemesini bekliyoruz” dedi.

Erkoç, Soma için TOBB’nin başlattığı yardım kampanyasına iş adamlarının gerekli desteği vereceklerine inandığını kaydetti.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de, Soma’da yaşanan üzücü olaydan sonra birilerinin insanların acılarını paylaşacağına sokakları terörize ettiklerini belirtip, “Soma’daki acılar üzerine acaba biz birilerini, Ak Parti’yi Türkiye’yi yıpratabilir miyiz diye hesap yapanlar var. Bunu yapanlar sadece AK Parti’yi değil, Türkiye’nin dünyadaki imajını yıpratıyorsunuz” diyerek, THY’nin Ankara Malatya gece seferinin iptal edilmesinin kabullenemeyeceğini ve bu konuda girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Bu arada, MTSO’yu ziyarette yer alan Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi doğumlu İstanbul’da iş adamı olan Ergün Er ise, Malatya’da yatarım konusunda istişarelerde bulundu.

BEM BİR SEN ZİYARETİ..

Milletvekili Cemal Akın, Bem-Bir-Sen Malatya Şubesini de ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Milletvekili Cemal Akın, Memursen ve Bem-Bir-Sen’in ülkesinin ilerlemesi ve kalkınması için her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirtti. Akın, sivil toplum ve sendikalarla beraber daha demokratik bir Türkiye oluşturduklarını söyledi.

Akın, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak da, “Haklımız kendisinden renkler ve çizgiler taşıyan son 13 yılda kendisine büyük hizmetler veren Türkiye’yi geleceğe ve dünya liderliğine taşıyacak olan vasıflardaki birini muhalefet ve Türkiye’nin büyümesini istemeyen devletlere, odaklara rağmen seçecektir” dedi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Hanifi Acar ise, “Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen temsil ettiği çalışanların haklarını en üst düzeyde savunduğu gibi, Türkiye’nin demokratikleşmesi, gelişmesi ve gerçek adaletin üstünlüğü için üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Vesayet sistemlerinin kaldırılarak millet iradesinin hakim olması için çalışmaktayız. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir sözünün bir slogan olmaktan çıkıp millet nezdinde hayat bulma vaktinin geldiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız