SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçakta Panik

A- A+ PAYLAŞ

THY'nin İstanbul- Kayseri seferini yapan TK260 sefer sayılı Finike adlı yolcu uçağı olumsuz hava koşulları nedeniyle Nevşehir'e indi.

İstanbul'dan saat 09.30'da havalanan yolcu uçağı, Kayseri Erkilet Havalimanı'na inişe geçtiği sırada şiddetli rüzgar ve toz bulutu nedeniyle pas geçerek Malatya Erhaç Havalimanı'na yöneldi. Tam teker indirdiği sırada yaşanan bu olay yolcular arasında paniğe yolaçtı. Malatya Erhaç Havalimanı'na yönelen uçak, yine saatteki hızı 40 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar nedeniyle inemeyince Nevşehir Havalimanı'na yöneldi.

İlk denemede inemeyen uçak, ikinci denemede inmeyi başardı ve yolcular yaklaşık 2 saat süren bir yolculuk ardından derin bir nefes aldı.

Fenerbahçe İkinci Başkanı ve işadamı Ali Koç, Deniz Gökçe, Ali Sami Alkış ve Tahir Kum gibi birçok tanınmış gazetecinin bulunduğu yolculardan bazıları tansiyonları düşüp fenalık geçirince ilk müdahaleleri sağlık görevlileri tarafından havalimanında yapıldı. Tansiyonları düşünce ilk müdahaleleri yapılan yolcular arasında Kapadokya'yı ziyarete gelen Japon yolcuların da olması dikkat çekti.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız