SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçaktaki Patlama Soruşturuluyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:52:46
Uçaktaki Patlama Soruşturuluyor
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda park halinde olan özel bir şirkete ait uçağın ön kısmında Çarşamba sabaha karşı 02.00 sıralarında meydana gelen, 1 temizlik işçisinin ölümüne, 1'inin de yaralanmasına neden olan patlamanın ardından havalimanı işletmesini üstlenen kurumdan, havaalanında araştırmanın sürdüğü, uçuşların ise normal yapılmakta olduğu açıklaması geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen, temizlik işçileri Zehra Yamaç'ın ölümüne, Canan Çelik Burgucu'nun da yaralanmasına neden olan patlamanın ardından kurum tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Terminal işletmesini yapmakta olduğumuz İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın apron bölgesinde 23. 12.2015 tarihinde gece saat 02:00 civarında nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama meydana gelmiştir. Patlamanın nedeni ile ilgili yetkililerin araştırmaları devam etmektedir. Terminalimizde uçak iniş kalkışlarında hiçbir sorun yaşanmamakta olup, uçuş operasyonu sorunsuz bir şekilde devam etmektedir."

Resmi makamlardan ise olayın nedeni konusunda herhangi bir açıklama gelmedi.

2 ÇOCUK ANNESİ..

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki patlamada hayatını kaybeden temizlik görevlisi Zehra Yamaç'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözyaşlarına boğulan genç kadının eşi Musa Yamaç, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gece yaşanan patlamada yaralanan Zehra Yamaç (30), kaldırıldığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadının eşi Musa Yamaç ve yakınları da acı haberi alarak hastaneye geldi. Hastane önünde gözyaşlarına boğulan Musa Yamaç, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Gazetecilere açıklama yapan Musa Yamaç, "Sorumluların bir an önce bulunmasını istiyorum. Patlamanın nedeni ile ilgili bize net bir açıklama yapılmadı" dedi. Güçlükle ayakta duran Yamaç, eşinin cenazesinin Adli Tıp Morgu'na gönderilmesinin ardından hastaneden ayrıldı.

İki çocuk annesi Zehra Yamaç'ın 4 aydır temizlik firmasında çalıştığı öğrenildi.

ORMANLIK ALANDA ARAŞTIRMA..

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kişinin hayatını kaybetmesine bir kişinin de yaralanmasına neden olan patlamanın ardından havalimanı çevresinde bulunan ormanlık alanda inceleme başlatıldı. 

Pendik'te bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kişinin hayatını kaybetmesine bir kişinin de yaralanmasına neden olan patlamanın ardından polis, havalimanı çevresinde bulunan ormanlık alanda inceleme başlattı. Ormanlık alanda yapılan incelemelere çok sayıda polis ekibi katıldı.

Yapılan bu araştırma, uçağa dışarıdan bir saldırı yapılmış olduğu şeklinde değerlendiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız