SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçar 2 Futbolcu İstiyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:20:18
Uçar 2 Futbolcu İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları kapsamında forvet ve stoper arayışı sürüyor. 

Ligin ikinci yarısında 21. haftada Malatya İnönü Stadı'nda Kütahya temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor'da, takım hazırlıklarına devam ederken, transfer çalışmaları da sürüyor. 

Gençleştirme ve takıma dinamizm kazandırma adına genç oyuncuları kadrosuna katan Yeni Malatyaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar'ın yönetimden öncelikle forvet olmak üzere 2 oyuncu daha istediği öğrenildi.

Forvette Aydın Çetin ve Emrah Kol'un yanına iyi bir forvet transferi isteyen tecrübeli çalıştırıcının yönetimle bu konuda bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi. Uçar'ın isteği doğrultusunda hazırlanan listede yer alan futbolcularla görüşmelerini sürdüren yönetimin, en kısa sürede takıma bir forvet oyuncusu kazandırmayı hedeflediği öğrenildi.

Hücum hattına büyük önem veren Feyyaz Uçar'ın stopere de bir oyuncu istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Hücumun yanı sıra savunma hattında da alternatifler arayan tecrübeli çalıştırıcının, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından sonra transferle ilgili olarak yönetimle yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız