SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçar Bandırmaspor'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2016-11-02 21:29:17
Uçar Bandırmaspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bandırmaspor’da İsmail Ertekin’in istifasından sonra teknik direktör arayışı son buldu. Daha önceki yıllarda Malatyaspor'u ve Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Feyyaz Uçar, Bandırmaspor ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Zor bir süreçten geçtik. Bu sene itibariyle hocamızla yollarımızı ayırmamız gerekti. Kendisi istifasını basın huzurunda sundu. Kendisiyle güzel günlerimiz geçti. Bandırmaspor’un 51 yıllık tarihinde kazanılan 4 kupanın 2’sinde emeği vardır. Kendisine en derin şükranlarımızı ve saygımızı sunuyoruz. O bizim gönlümüzden asla düşmeyecek. Bandırmaspor ve Bandırma sevgisi İsmail hocamızın yüreğinde bir Bandırma gibi yer ettiğine eminim. Ancak hayat devam ediyor. Bu istifanın ardından çalışmalarımıza yönetim kurulu olarak başladık. 18 teknik direktör ile ön görüşmeler yaptık. Hangisinin Bandırmaspor’a daha faydalı olabileceğini, hiçbirisinin arasında mukayese yapmadan Bandırmaspor’a, taraftarlarına ve Bandırma halkına azami faydayı sağlayacak Feyyaz hoca üzerinde yönetim kurulu olarak mutabık kaldık. Yaptığımız ön görüşmelerden sonra bugün 11.00’de hocamızı aradım. Sağ olsun hocamız görevi kabul etti. Kendisiyle Bandırmaspor’un menfaatleri doğrultusunda anlaştık. Kendisine görevi kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bandırmasporun yeni teknik direktörü Feyyaz Uçar ise, ’’Ben de sayın başkana ve yönetime beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Zor bir görev. Şampiyon olmuş bir takımın hocasından bu görevi devralıyorum. İsmail hocaya sizlerin huzurunda ben de teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bir arada güzel günler yaşayacağız" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız