SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçar İle Yollar Ayrıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:54
Uçar İle Yollar Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Feyyaz Uçar ile yolların ayrıldığı bildirildi. 

Yeni Malatyaspor'u bu sezon şampiyon yaparak PTT 1. Ligi'ne taşıyan teknik direktör Feyyaz Uçar ile masaya oturan yönetim anlaşma sağlayamadı. 

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan teknik direktör Feyyaz Uçar, "Sayın Adil Gevrek ile yaptığımız görüşmede yeni sezon için çalışma şartlarımız oluşmamıştır. Malatyaspor'a gelecek sezonda PTT 1. Ligde başarılar diliyorum” dedi.

Uçar, İnönü Stadyumunda Şampiyonluk kupasında verdiği röportajda gelecek sezonda şartların oluşması durumunda Teknik direktörlük kariyerine ‘Yeni Malatyaspor’da devam etmek’ istediğini belirtmişti. Sözleşmesi biten teknik adam ile masaya oturan sarı kırmızılılar, Uçar ile anlaşma sağlayamadı. 

Sarı kırmızılı takımın ikinci yarısında takımı devralan Uçar, 19 hafta sarı kırmızılı takımın teknik direktörlüğünü yaptı. 31 puan ile devreyi kapatan sarı kırmızılıların başına geçen Uçar, ikinci yarı başarılı bir form grafiği ortaya koydu. Uçar, sarı kırmızılı takım ile 35 puan toplayabildi. Sarı kırmızılı takımın ilk yarıda topladığı 31 puana 35 puan daha ekleyerek takımı Şampiyon yapan Uçar, sarı kırmızılı takımın başında 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Uçar, başarılı bir grafik ortaya koyarak 66 puanla şampiyonluğunu ilan etti.

Gelecek sezon için teknik direktör arayışını başlatan yönetimin bir kaç isimle yakın temas içerisinde olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız