SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçar, İsviçre'de Futbolcu İzledi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray’ın ligdeki konumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, “Onların agresif oynamalarını bekliyoruz. Biz sakin görünüm altında gerekenleri yapacağız. Zor bir maç olacak. Sinirlerine hakim olan kazanacak” diye konuştu.

Uçar, “Onların doğal olarak stresli olmasını bekliyoruz. Oyuna iyi başlarsak, önde pres yaparsak Galatasaray’a sorun yaşatırız. Galatasaray’ın ligdeki durumu bizi pek ilgilendirmiyor. Biz, önümüzdeki haftalarda kendi oyunumuzu daha iyi oynamaya daha çabuk atak yapmaya daha çok pozisyon girmeye daha çok gol atmaya çalışacağız. Her iki takım için de zor maç olacak. Az gol yiyen bir ekibiz. Özellikle son dört maçta. Sadece gol yollarındaki problemimiz klasik, onları da yavaş yavaş aşmaya başladık. Maçlarda ikişer gol atmaya başladık. Onlar maçı bizden biraz daha fazla isteyecekler. Hırslı, agresif olmaları doğal. Biz sakin görüntümüzün altında sahada gerekeni yapacağız. Biraz atmosferi yükseltebilirler. Sabırlı olan sinirlerine hakim olan, koşan çalışan takım maçı kazanacak” dedi.

Transfere ilişkin bir soru üzerine, hafta sonu İsviçre’de Zurich-Basel maçını izlediğini belirten Uçar, yabancı oyuncu transfer için geç bile kalındığını, çünkü Avrupa’da Nisan ayından transferlerin yapıldığını belirtti. Uçar, forvette sıkıntıları olduğunu, bu nedenle yabancı forvet arayışında olduklarını söyledi. Mukavelesi biten yabancı oyuncuların durumuna göre sayının 2,3 olabileceğini belirten Uçar, transferde netlik ortaya çıkarsa, bunun duyurulacağını sözlerine ekledi.

Uçar, Türkiye 2. liglerinde Malatyaspor adına futbolcu izleyen bir ekip bulunduğunu, bu ekiple bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacağını, ancak alınması muhtemel isimleri maç ortamında kendisinin izlemesi gerektiğini bildirdi.

Genç oyunculara şans vermeye devam edeceklerini belirten Uçar, Galatasaray maçının hassasiyetinden dolayı riske giremeyeceklerini, belki ikinci yarıda gençlere şans verebileceğini belirtti. Uçar, gençlerin hepsini bir şekilde, maçı riske etme pahasına da olsa, oynatacağını belirtip, “Önümü görmem lazım, Malatyaspor’un önünü görmesi lazım. Bu oyuncular bizde uzun süreli mi kalacak, gidecek mi, bunu bilmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Uçar, taraftardan destek isterken, “Malatyaspor’un kötü söze tahammülü yok. Ligde iyi mücadele yapıyoruz. Hakkımızda spekülasyon istemiyoruz. Bu nedenle taraftarımıza daha çok ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

ANTRENMANA DEVAM..
Bu arada Malatyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını Çarşamba akşamı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı süren Serkan Bensol düz koşu yapmakla yetindi. Bilindiği gibi sezonu kapatan Ömer ile Berk çalışmalara katılmıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız