SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçar'dan Futbolculara Uyarılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:24
Uçar'dan Futbolculara Uyarılar
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, sezon boyunca yaptığı mücadelenin karşılığını, Pazar günü sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçında galip gelip şampiyonluğu kazanarak almak istiyor. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sezon, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. Grubun lideri Yeni Malatyaspor, sahasında Ankara ekibi Keçiörengücü'nü yenerek, 10 yıllık bir üst lig hayaline son vermenin hesaplarını yapıyor. 

-Psikolojik olarak hazırlanıyorlar-

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, takımla birlikte ilk şampiyonluğunu yaşamak istiyor. 

Malatya'ya çok beklenen bir üst ligi hediye etmek isteyen tecrübeli teknik adam, kariyerine teknik direktör olarak ilk şampiyonluğu eklemenin hesaplarını yapıyor. Futbolcularla bire bir yakından ilgilenen ve onları Keçiörengücü maçına psikolojik olarak da hazırlayan Uçar, futbolcularına rehavete girmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Tecrübeli teknik adamın futbolcularına, 'Keçiörengücü maçında sabırlı, temkinli, ciddiyeti elden bırakmadan ve oyun disiplininden kopmadan mücadele etmeleri halinde şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini’ söyleyerek, oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

"Rehavete girmeyin"

Futbolcularını özellikle rehavete girmemeleri konusunda uyaran Uçar, futbolcularıyla yakından ilgileniyor. 

Şehrin PTT 1. Ligi çok istediğini futbolcularına anlatan Uçar, "Artık son final maçımıza çıkacağız. İpler bizim elimizde. 3 puan öndeyiz ve avantajımızı en iyi şekilde kullanmalıyız. Keçiörengücü maçını kazanıp, bu şehre şampiyonluk sevincini yaşatalım" dediği öğrenildi. 

"Avantajımızı kullanıp, şampiyon olacağız"

Uçar, takımını Keçiörengücü karşısında 1 puan için oynatmak istemediğini kaydederek, şunları söyledi: "Oyunun ikinci yarısında ki pas organizasyonumuz gayet iyiydi. Neticede Şampiyonluğu son haftaya bıraktık. 3 puanlık bir avantajla son haftaya giriyoruz. Keçiörengücü karşısında takımı beraberliğe oynatmak istemiyorum. Bunun telafisi zor oluyor sonrasında. Öyle olursa futbolcular psikolojik olarak geri çekilecekler. Bu avantajımızı iyi kullanıp, kendi sahamızda bu hafta şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Allah'ın izniyle ipi biz göğüsleyen taraf biz olacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız