SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçar'dan Transfer Açıklamaları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BELÇİKA'DA İZLENEN MANGERA..
Antrenman öncesi bir açıklama yapan Uçar, hafta sonu Belçika’da izlediği Mangera ile ilgili olarak, “Maçta 5 gol pozisyonuna girdi fakat gol atamadı. Ama önemli olan pozisyona girmesi. Yönetime alınması için rapor verdim. Pahalı bir oyuncu. Başka alternatifler de bulmak zorundayız. Bu doğrultuda tercih yapacağız” dedi.

İç transfer çalışmalarında da görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Uçar, “Görüştüğümüz oyuncularla aramızda fazla bir pürüz yok. Tabi son kararı futbolcular verecek. Yerli bir golcünün de alınmasından yanayım.Bursaspor’dan Okan Yılmaz Başkana gelmek istediğini söylemiş. Bu futbolcu büyük bir ihtimalle kamp dönemine yetişecek” dedi.

Bu arada, Murat Erdoğan'la görüşmelerden sonuç alınamadığı belirtilirken, Mert Korkmaz'ın ilk tercihinin Malatyaspor olacağını söylediği öğrenildi.

Diğer taraftan, İhlas Haber Ajansı'nın transferle ilgili haberinde ise şu bilgiler yeraldı:

"Dış transferde Fenerbahçe'den Murat Hacıoğlu, Beşiktaş'tan Ahmet Yıldırım ve Bursaspor'dan Okan Yılmaz'la temas halinde olan Malatyaspor'un, bu futbolcuları sarı-kırmızılı renklere bağlamak için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Yabancı futbolcu tranferi için Belçika'ya giden Teknik Direktör Feyyaz Uçar, Malatya'ya döndü. Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yine yurt dışına çıkacak olan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, menajerler vasıtasıyla önerilen futbolcuları izleyeceği bildirildi. Yabancı futbolcu transferinde, Brezilyalı Costa Orlando'yu da transfer listesine alan Malatyaspor'da, yabancı hakkının tamamının kullanılacağı belirtildi.

Bu arada, iç transferde ön görüşmelerin tamamlandığı açıklandı. Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı İlhan Kavuk'un, iç transferde mukavelesi sezon sonunda bitecek futbolcularla biraraya geldiği ve futbolcularla ön görüşme yaptığı bildirildi. Orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'la yapılan ön görüşmede, maddi konuda pürüz çıktığı, Murat Erdoğan'ın istediği miktarın Malatyaspor'un düşündüğü miktardan yüksek olduğu öğrenildi. Murat Erdoğan'ın, talep ettiği miktarın verilmemesi durumunda gelen teklifleri değerlendireceği ve takımdan ayrılabileceği vurgulandı."

KAMP PROGRAMI..
Öte yandan, Malatyaspor, 2005-2006 futbol sezonu kamp programını belirledi.

İdari Menajer Atilla Kapkıner, 27 Haziran’da Bolu Petroclub tesislerinde kampa girileceğini bildirdi. Malatyaspor, 12-18 Temmuz tarihleri arası Almanya’nın Köln kentinde bir turnuvaya katılacak. Takım, 19-28 Temmuz’da ise Finlandiya’da kamp yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız