SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçar'ın Sözleşmesi Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:47
Uçar'ın Sözleşmesi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Feyyaz Uçar'ın sözleşmesi 31 Mayıs tarihi itibariyle sona erdi. 

Sarı kırmızılı takımla teknik direktörlük kariyerinde ilk, spor hayatında da altıncı şampiyonluğunu yaşayan Feyyaz Uçar'ın sözleşmesi sona erdi. Yeni Malatyaspor'un 6 yıllık hasretine son veren ve takımı PTT 1. Ligine taşıyan tecrübeli teknik adam, yönetimin kendisiyle görüşmesini bekliyor. 

Yeni Malatyaspor'a nu yıl ilkleri yaşayan Uçar, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, şampiyon yaptığı takımda göreve devam edebileceğini belirterek, yönetime takımda kalma yönünde bir sinyal göndermişti. Mali kongreden çıkan ve olağanüstü genel kurula hazırlanan Yeni Malatyaspor yönetimi, henüz tecrübeli teknik adamla masaya oturmadı. 

Gerek teknik heyet gerekse de transfer konusunda net bir karar vermeyen yönetimin, en kısa süre içerisinde yeni sezonla ilgili çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Yeni sezonla ilgili olarak 15 milyon 500 bin TL tahmini bütçe açıklamayan sarı kırmızılı yönetimin, büyük oranda Feyyaz Uçar ile yola devam etmeyeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız