SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ücretsiz Fidan Dağıttılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:08:25
Ücretsiz Fidan Dağıttılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 'Yeni Yıla Fidan Dikerek Girelim' kampanyası çerçevesinde vatandaşlara ücretsiz çam ve ceviz fidanı dağıtıldı. 

Malatya Park'ta oluşturulan stantta vatandaşlara fidan dağıtan Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, bir farkındalıkta oluşturdu.

Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, "'Yeni Yıla Fidan Dikerek Girelim' kampanyası çerçevesinde, vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtıyoruz. Amacımız, bölgemizde çok fazla olmuyor ama insanlar yeni yıla noel ağacı yapmak için fidan kesiyorlar. Bizde bunun önüne geçmek, insanlarımıza kendi örf ve adetlerimize uygun olarak, yeni yıla fidan keserek değil, fidan dikerek girelim istedik. Bu kapsamda da Malatya'da fidan dağıtıyoruz. Hedefimiz 5 bin fidan dağıtmak. Ama talep çoğaldıkça bunu arttırabiliriz. Fidan noktasında sıkıntımız yok" dedi.

Polat, Malatya'nın yeşillendirilmesi adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, " İnşallah, Malatyalılarla birlikte Malatya'nın yeşillenmesi adına bir adım daha atmış oluruz. Biliyorsunuz biz Malatya'da çok yoğun çalışıyoruz. 50 bin dekar alanda ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmaları yaptık. 3 milyonun üzerinde fidan diktik. Bundan sonrada dikmeye devam edeceğiz. Malatya'nın yeşillendirilmesi adına elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız