SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ücretsiz İnternet ve Şarj

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:37:54
Ücretsiz İnternet ve Şarj
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, internet ve cep telefonu şarj sistemi kurdu.

Belediyeden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamalarla daha yaşanılabilir bir Malatya hedefleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Günümüzün en vazgeçilmezlerinden olan internet ile cep telefonu şarj hizmeti, Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak, Malatya’nın birçok noktasında vatandaşlara sunuluyor.

Türkiye’de ilklere imza atan Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaş odaklı ve çevreci örnek bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Üzerindeki güneş panelleri sayesinde güneşten aldığı enerjiyi depolayarak cep telefonu şarj edebilen, ücretsiz internet hizmeti veren ve aynı zamanda aydınlatma sağlayan akıllı direkler Kent Meydanı, Kernek Parkı, Abdullah Gül Parkı ve Büyükşehir Belediyesi önünde hizmet vermeye başladı. 

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından yine Türkiye’de bir ilk olan Trambüs’te de ücretsiz interneti veriliyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız