SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ücretsiz KPSS Kursu..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:50:11
Ücretsiz KPSS Kursu..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ücretsiz burslu KPSS A eğitimi verileceği bildirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezun ve Öğrencileri (İİBF) Derneği Genel Başkanı Murat Karaca, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, derneğin kaymakam, müfettiş ve uzman yetişmesi için çalışmalar yapmakta olduğunu ve bu faaliyetlerden en önemlisinin dernek tarafından koordine edilen eğitimler olduğunu söyledi.

Derneğin, alanında uzman öğretmenlerden oluşan bir ekip ile anlaşma yaptığını vurgulayan Karaca, üyelerine ve bu eğitimden yararlanmak isteyen tüm İİBF'li gençlere, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye, uluslararası ilişkiler, ÇEKO ve ekonometri bölümlerinden mezun olanlara veya öğrenciliği devam edenlere özel bir eğitim kurumunda burslu KPSS A eğitimi verileceğini belirtti.

KPSS A iktisat, maliye, muhasebe, hukuk, İngilizce, vatandaşlık, matematik, tarih ve kamuda mülakat tekniklerine ilişkin düzenlenecek olan eğitimden burslu yararlanmak isteyenlerin başvurularını 10 Ekim 2013 tarihine kadar www.iibflilerdernegi.org sitesindeki online başvuru formunu doldurularak yapabileceklerini söyleyen Karaca, başvuruların Dernek Yönetim Kurulu tarafından değerlendirileceğini ifade etti.

Değerlendirme sonrası başarılı görülen adayların burslu eğitim görmeye hak kazanacağını ve eğitimlerin 14 Ekim 2013 tarihinde başlayacağını belirten Murat Karaca, programın iki farklı grup halinde uygulanacağını ve adayların hafta sonu sabah saat 09:00 ile 14:00 ve hafta içi akşam 18:00-20:30 saatleri gruplarından dilediğini seçebileceğini belirtti.

İİBF’liler Derneği’nin sitesinden www.iibflilerdernegi.org ücretsiz KPSS A kursuna ilişkin detayların öğrenilebileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız