SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ücretsiz Proje Eğitimi

A- A+ PAYLAŞ

 

3-5 Ağustos tarihlerinde Malatya'da TOSYÖV ve KAPD tarafından ücretsiz proje eğitimi kursu düzenleneceği bildirildi.

Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği'nin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Kayısı Araştırma ve Proje geliştirme Derneği Başkanı Erhan Soğukpınar tarafından 3-4-5 Ağustos 20011 tarihlerinde otel Avşar’da hergün saat 12: 30 da başlayıp 17:30 bitecek olan TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı ) ile birlikte düzenleyecekleri Ücretsiz Proje Eğitimi hakkında bilgiler verdi.
 
Soğukpınar; 2008 yılında kurulmuş olan derneğimiz her yaptığı etkinlikte, Malatya’mızın , ülkemizin gelişmesi için projeler üretilmesine katkı sağlamak için elinden gelenleri yapmak için uğraşmaktadır, Önümüzde gerek devletimiz gerek Avrupa Birliği gerekse sivil toplum kuruluşları bir takım hibe destekleme çağrıları yapmışlar ve projesi olan kurum, Stk veya şahıs bazında Projelerle başvurmalarını istemişlerdir. Şehrimizde yaşanan istihdam açığını bir nebzede olsa giderebiliriz kaygısıyla , özellikle üniversite mezunlarımıza Proje hazırlamanın , incelikleri, formatı, gereksinimleri, sunuş şekli gibi bir çok başlığı barındıran konularda Ankara’da bu konularla on yıllardır İlgilenen Asuman Tongarlak hanımı Malatya’ya davet ettik. Bu güne kadar Malatya konusun da her türlü desteği veren TOSYÖV Malatya Destekleme Derneği Başkanı Osman Avşar’da her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade edince bu seminerlerin ücretsiz olarak, ilgilenen herkese verilmesi ve üç günlük eğitime katılan katılımcılarımıza Sertifika verilmesi fikri hayat buldu. Hepimiz biliyoruz ki; Proje Fikri olmak başka, Proje Yazmak çok daha başka disiplinleri incelikleri gerektiriyor. Herkesin kafasında yüzlerce proje olabilir ama hibe veren kurumlar veya ülkeler bu projeyi evrensel proje yazım teknikleriyle istiyorlar. Değilse proje fikri harika olsa bile projeyi kabul etmeyebiliyorlar daha doğrusu etmiyorlar. İşte bunun eğitimini vermeyi düşünüyoruz. Mesela ilimizde bulunan 50 den fazla Belediye nin sanıyorum önemli bir kısmı hala herhangi bir yere çok az proje sunmuştur ve ya teknik eleman yetersizliklerinden bunun sıkıntılarını yaşamaktadır. Bu eğitim bu tür kurum işletme çalışanlarını da etkin yetkin çalışanlar haline getirmeyi amaçlamaktadır. Bu fırsat çok güzel bir fırsattır. Açıklaması yapan Soğukpınar, Yöneticilerimizin Bu çağrıyı değerlendirip kendileri gelemeselerde konu ile ilgili personellerini bu eğitimlere dahil edeceklerini düşünüyorum , bu vesileyle TOSYÖV Malatya Destekleme Derneği ne, teşekkürlerimi sunuyorum. Katılım için erhansogukpinar@hotmail.com adresine ve( 0506 947 27 65 ) nolu telefona müracat edilmesi gerekiyor. Şimdiden katılımcılara kıymetli projeler diliyor saygı ve sevgiler sunuyorum.."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız