SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ücretsiz Sağlık Taraması

A- A+ PAYLAŞ

Belediye ile özel bir tıp merkezinin işbirliği sonucu, 3 gün süreyle belediye önünde vatandaşların ücretsiz olarak sağlık taraması yapılacak. Bu arada, Malatya'ya 80 yataklı ikinci tıp merkezini kuran bir başka özel kuruluşun yetkilileri de çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SAĞLIK TARAMASI..
Belediye önünde başlatılan sağlık taraması ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..Malatya Belediyesi ile Özel Malatya Anatolia Tıp Merkezi işbirliğiyle 20 Eylül 2006 Çarşamba günü Belediye önünde Şeker, Obezite ve Tansiyon hastaları için ücretsiz sağlık taraması başlatıldı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; Belediye Başkanı H. Cemal Akın, başlatılan sağlık taraması hizmetini yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; vatandaşların sağlık sorunlarına yardımcı olmak amacıyla böyle ücretsiz bir organizasyon yaptıklarını belirterek, bütün vatandaşları bu ücretsiz sağlık hizmetinden faydalanmaya davet etti."

80 YATAKLI ÖZEL TIP MERKEZİ..
Öte yandan, Malatya'da 2004 yılında açılan Gözde Tıp Merkezi, ikinci 80 yataklı tıp merkezinin hizmete açılması dolayısıyla bir basın toplantısı düzenledi.

İnönü Caddesi TEKEL karşısında açılan Tıp Merkezi'nin Sağlık Grubu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. İbrahim Karaman, Alerji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Nejat Ozangüç ve Tıbbi Direktör Yardımcısı Op. Dr. Gökhan Gökçe basın toplantısı düzenledi.

Op. Dr. Kenan Kalı, 80 yatak kapasiteli tıp merkezine son derece modern yeni cihazlar monte edildiğini bildirerek, 5 yıldızlı hizmet verdiklerini söyledi. Ankara'nın doğusunda uluslararası akreditasyon için ilk başvuran tıp merkezi olduklarını ileri süren Kalı, "Malatya'dan büyük şehirlere olan sağlık göçünü tersine çevirmeye çalışıyoruz" dedi.

Evde bakım ve mobil hizmeti vereceklerini aktaran Kalı, Sosyal Sigortalar Kurumu ile de 10 gün içinde anlaşma yapacaklarını dile getirdi. Gözde Sağlık Eğitim Vakfı'nı kurup, ileride Malatya'ya ilk özel üniversite olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi kurma çalışmalarına başlayacaklarına dikkat çeken Kalı, hedeflerinin büyük olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız