SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ücretsiz Wi-fi Ağı Yenileniyor

0
Güncellendi - 2018-09-19 22:44:18
Ücretsiz Wi-fi Ağı Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların internet hizmetinden daha kaliteli ve kapsamlı faydalanabilmeleri için başlatmış olduğu Wi-fi hizmet altyapısını tamamen yeniliyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından şehrin belirli noktalarında internet hizmeti verilen alanlar yenileniyor. Bu kapsamda Abdullah Gül (Sümerpark) Parkı, Kernek Parkı, Hürriyet Parkı (İsmet Paşa Parkı), Emekliler Parkı, Soykan Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında her vatandaşa günlük 512 MB, aylık ise 15 GB ücretsiz internet hizmeti verilecek.

Yapılan açıklamada vatandaşların, bir defaya mahsus olmak üzere SMS doğrulaması yaparak belirtilen alanlarda ücretsiz Wi-fi hizmetinden yararlanabilecekleri ifade edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız