SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üçü de Katılınca Güçleneceğiz"

0
Güncellendi - 2016-08-26 03:39:55
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Samsunspor maçını kazanıp, yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini söyledi.

İlk hafta aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Ravcı, Mersin İdmanyurdu deplasmanında alınan galibiyetin hem camia hem de taraftarlar üzerinde olumlu hava estirdiğini ifade etti.

Ravcı, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek, “Bolu’daki çift etaplı kamp çalışmaları bizim için çok iyi geçti. Özellikle ikinci etap kamp çalışmalarımız kapsamında oynadığımız hazırlık karşılaşmaları da iyiydi. Ama her zaman söylediğim gibi önemli olan ligdi. Deplasmanda aldığımız 3 puandan dolayı mutluyuz. Tabi ligin ilk maçıydı ve skor daha farklı olabilirdi. Özellikle maçın ilk yarısında ortaya koyduğumuz oyun bizi son derece memnun etti. İkinci yarıda sıcak ve nemin etkisiyle futbolcuların performansında biraz düşüklük oldu ama yine de 3 puanı aldığımız için mutluyuz” dedi.

“HİÇ KİMSE BU GALİBİYETİ KÜÇÜMSEMESİN”

TFF 1. Lig’de hiçbir maçın kolay olmadığına dikkat çeken Ravcı, Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyetin küçültülmemesini istedi.

Ravcı, Mersin İdmanyurdu karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Takım içerisinde genel anlamda bu hazırlık maçı da olsa, lig maçı da olsa her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Neticede rakibinizi ciddiye almak durumundasınız. Mersin İdmanyurdu’nun içerisinde bulunduğu durum bizi korkutuyordu. Rakibimizin içinde bulunduğu şartlardan dolayı takımımızın rehavete kapılacağı korkusu vardı. Ama biz onu hafta içerisinde sürekli oyuncularımızla konuşarak ve antrenmanlarda da futbolcularımızın ciddi çalışması bu durumu engellemiş oldu. Galibiyet, hiç küçümsenecek bir galibiyet değil. Neticede deplasmanda 3-4 tane genç oyuncusu da olsa Mersin İdmanyurdu gibi Süper Lig’den düşmüş bir takımla oynadık. Bunu hiç kimse küçümsemesin. Biz nasıl ki rakibimizi küçümsemeden sahaya çıktıysak, hak ettiğimiz 3 puanı da alıp, döndük.”

“TARAFTARLARIMIZ 12’NCİ GÜÇ OLARAK TRİBÜNLERİ DOLDURACAKLARDIR”

Bu sezon Samsunspor maçıyla birlikte taraftarlarının karşısına çıkacaklarını anımsatan Ravcı, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına nasıl hazırlandılarsa, Samsunspor maçına da aynı şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Ravcı, sahalarında, taraftarlarının önünde ikinci galibiyetlerini almak istediklerini kaydederek, “Samsunspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Sahamızda bu karşılaşmayı kazanıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Öte yandan bu sezon taraftarlarımızla ilk defa buluşacağız ve onlara galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.

Taraftarlara Samsunspor maçı öncesi çağrıda bulunan Ravcı, “Tribünleri dolu şekilde görmek en büyük temennimiz. Mersin İdmanyurdu deplasmanında bizi yalnız bırakmadılar. Bu anlamda taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki bu hafta sahamızda Samsunspor ile oynayacağımız maçta da taraftarlarımız 12’nci güç olarak arkamızda olacaklar. İnşallah tribünleri dolu, seyir zevki yüksek bir maç olur” ifadelerini kullandı.

“ÜÇ OYUNCU DA ARAMIZA KATILIRSA KADROMUZ DAHA DA KUVVETLENECEK”

Ravcı, Azubuike Okey, Austin Amutu ve Sunday Mba’nın da takıma katılmasıyla birlikte kadrolarının daha da güçleneceğini ifade etti.

Nijerya U23 Milli Takımıyla birlikte Rio Olimpiyatlarına katılan takımın orta saha oyuncusu Azubuike Okey’in birkaç gün içerisinde takıma katılacağını kaydeden Ravcı, sakatlığı bulunan Austin Amutu’nun takımla birlikte çalışmalara başladığını söyledi.

Ravcı, orta saha oyuncusu Sunday Mba’nın cezasının sona erdiğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız