SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ucu Göründü!

A- A+ PAYLAŞ

Şehirlerarası yol güzergahında bulunan 9 ili Akdeniz ve batıya bağlayan Malatya'da inşaatı süren Beylerderesi Köprüsü'nün ucu göründü.

Beylerderesi üzerine karayolları tarafından geçen yıl inşaatına başlanılan ve 2009 yılı sonunda bitirilmesi planlanan köprünün 3 ayağı üzerinde çalışmalar devam ederken, 2, 3 ve 4 nolu ayakların bu yıl bitirilmesi hedefleniyor. Bir ayak, yol, yani köprü tablası seviyesine çıktı ve Türk Bayrağı asıldı. Toplam 4 ayaklı olacak olan Beylerderesi Köprüsü'nün 4. ayak yapım çalışmasına önümüzdeki yıl başlanılacak.

Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş, 24 metre eninde, iki gidiş ve iki geliş çift şeritli, 55 metre yüksekliğinde ve 420 metre boyunda olacak Beylerderesi Köprüsü için 2008 yılında toplam 8 milyon YTL'nin harcanmış olacağını bildirdi.

Malatya'nın yanı sıra, 9 ili Akdeniz ve batıya bağlayan şehirlerarası yol olarak bilinen bu yol üzerine yapılan Beylerderesi Köprüsü hizmete açılınca, sözü edilen yol 2 bin 750 metre kısalmış olacak ve 4-5 yılda kendini amorti edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız