SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Üçü Uyum İçindeler!..''

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici; AKP, DYP ve DTP'de son dönemde "büyük bir uyum" göründüğünü öne sürerek, millet ve devletin sahipsiz olmadığını söyledi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın Malatya'da eleştirdiği MHP'nin il başkanıEkici'den, başta AKP olmak üzere DYP ve DTP'ye de eleştiri geldi.

Ekici, düzenlediği basın toplantısında, özetle şunları söyledi:

"Bin yıllık vatanımız olan bu toprakların parçalanmasını hedefleyen tarihi emellerin uygulanmasına çok müsait sosyo-kültürel,sosyo-ekonomik ve psikolojik bir zemin AKP zihniyeti tarafından tam bir teslimiyet anlayışı ile adım adım olgunlaştırılmaktadır.

Sözde Kürdistan'ın kurulma çalışmaları ve bunun sık sık telaffuz edilmesi, AKP iktidarı sayesinde en yaygın, en rahat dönemini yaşamaktadır.

Türkiye'de, PKK'nın kavramlarına, eylemlerine, eli kanlı sürünün adamlarına sahip çıkmak günümüzün modası olmuştur.

ABD'nin Irak işgalinin bir süreci olarak, kurulması öncelikli düşünülen sözde Kürdistan'ın ameleliğini yapan Barzani ve Talabani'ye, yine AKP ve PKK'ya yakın kişilerin başlatmış olduğu 'el uzatma' girişimleri en popüler hal olmuştur.

AKP, bu popüler saldırının başrolünü oynamaktadır. AKP, DYP, DTP arasında son dönem çok büyük bir uyum görünmektedir. Bahsettiğimiz manzarayı ortaya çıkaran da, "PKK'yı ve taleplerini legalleştirme ortak paydasında uyumlu çalışan" bu siyasi partilerin sözleri, eylemleri, düşünceleri olmaktadır..

PKK'nın temsilciliğini yaptığı herkes tarafından bilinen partiler yetmiyor gibi, onlara bu yolda destek için yırtınan diğer partiler de Türkiye'nin yeni kara lekeleri olmuşlardır.

PKK'ya af isteyen, PKK'yı "düz ovada siyasete" çağıranlar artık o kadar rahat davranıyorlar ki, sanki eli kanlı terör örgütüne ve 35 bin Türk'ün katiline sahip çıkmıyorlar da, namus davasına hapis’e düşmüş bir kader mahkûmuna sahip çıkıyorlar…

AKP'nin hazırladığı "bölücü eylem ve söylemleri" rahatça ifa etme ortamı sayesinde, kimyasında bozukluk olan herkes, içlerindeki ihaneti serbestçe dışa vurmaktadır.

Türk Milleti ve devleti sahipsiz midir?

Elbette değildir.."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız