SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üçüncü Kurban' Dendi Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da domuz gribinden öldüğü öne sürülen Kasım Işık'ın toprağa verildiği belirtilirken, Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ölümün domuz gribinden kaynaklandığı iddialarının doğru olmadığını bildirdiler.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altında iken ölen ve ölüm sebebinin ise domuz gribi olduğu öne sürülen Kasım Işık (36) adlı şahıs, Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kasım Işık'ın akrabası olan Bayram Işık, hastalarının daha önce 3 kez Devlet Hastanesi'ne gittiği ve burada hiç bir tedavi yapılmadan ilaç yazıldığını ve son olarak kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakımda iken öldüğünü iddia etti.

Bu arada, bir başka cenaze için mezarlıkta o esnada bulunan Sağlık İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, Malatya'da domuz gribinden 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve bunların kronik hasta olduğunu, Kasım Işık'ın ise bu hastalıktan ölmediğini belirtti. Dr. Zengin, Kasım Işık'ın kan testi sonuçlarının negatif olduğunu bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız