SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üçüncü Maç da Berabere

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, üçüncü hazırlık maçında Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ankara Kızılcahamam'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren sarı siyahlı takım üçünü hazırlık maçını Kayseri Erciyesspor il oynadı. Daha önceden Batman Petrolspor ve Sakaryaspor ile hazırlık maçı oynayan Yeni Malatya Spor, her iki maçtan da 0-0'lık sonuçlarla sahadan ayrılmıştı. Hazırlıklar kapsamında üçüncü hazırlık maçını Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda oynayan sarı siyahlı takım sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı. Yeni Malatya Spor'un gollerini
yeni transferler Müslüm ve Hüseyin kaydetti.

HAZIRLIK MAÇLARINDAKİ PERFORMANSA GÖRE TRANSFERE KARAR VERİLECEK
Sarı siyahlı Kulüp son 2 gün içinde kadrosuna kattığı, Göztepe' den Hüseyin Kartal ve Mehmet Akif Tatlı, Bursa Nilüferspor'dan Hüseyin Kar, İstanbulspor'dan Coşkun ve Şanlıurfaspor'dan Müslüm ile birlikte önümüzdeki sezon kadrosunun büyük bir kısmını oluştururken, Başkan Mehmet Emin Katipoğlu ise takımın oynadığı hazırlık maçlarındaki performansa göre 2 ya da 3 oyuncu alarak transferi tamamlayacaklarını söyledi.

YENİ MALATYA SPOR 4 HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNAYACAK
Ankara Kızılcahamam'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları oynayan sarı siyahlı takımda, maçların programları da belli oldu. Buna göre Yeni Malatya Spor, 10 Ağustos' da Tarsus İdmanyurduspor ile 12 Ağustos' da, Pursaklarspor ile 14 Ağustos' da Konya Şekerspor ile 16 Ağustos sabahı' da Ofspor ile hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Temsilcimiz oynadığı son hazırlık maçının ardından aynı gün akşam Malatya' ya gelerek, 3 günlük iznin ardından 20 Ağustos'tan itibaren Ligin ilk haftasında
deplasmanda karşılaşacağı İskenderun maçı hazırlıklarına başlayacak.

FOTO: Yeni Malatya Spor, Kızılcahamam'daki kampta toplu bir çalışma sırasında..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız