SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üçüncü Oldular

A- A+ PAYLAŞ

'Tek Ayaklı Kramponlar Hasan Doğan İçin Sahaya Çıkıyor' Ampute Futbol Turnuvası'nın finalinde Karagücü'nü 3-0 mağlup eden Gençlerbirliği, mutlu sona ulaştı. Açılış törenine büyük ilgi gösteren protokolün, kapanış törenine katılmaması ise yadırgandı. Malatya takımı ise üçüncü oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) merhum başkanı Hasan Doğan anısını 11 takımın katılımıyla 8 Ekim tarihinde başlayan Ampute Futbol Turnuvası, final müsabakasıyla sona erdi. 6 gün süren ve büyük heyecana sahne olan turnuvanın finalinde Gençlerbirliği ile Karagücü karşı karşıya geldi. Rakibini, Mehmet (2) ve İsmail'in golleriyle 3-0 mağlup eden Gençlerbirliği, mutlu sona ulaştı. Turnuvada üçüncüğülü ise Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü kazandı. 19 Mayıs dış sahalarda oynanan karşılaşmayı Ankara
Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, GSGM Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, GSGM Ankara İl Müdürü Ahmet Sağlam ve Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek izledi.

'HASAN DOĞAN ANISINA DÜZENLENEN TURNUVANIN KAPANIŞINA PROTOKOL İLGİ GÖSTERMEDİ'
8 Ekim'de Keçiören Aktepe Stadı'nda yapılan açılışa katılan protokolden hemen hemen hiç kimsenin kapanış törenine katılmaması yadırgandı. Turnuvanın sonunda Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, GSGM Genel Müdürü Mehmet Atalay, TFF Başkanı Mahmut Özgener ve merhum Hasan Doğan'ın oğlu Selim Doğan adına plaketler hazırlanmasına rağmen plaket sahipleri ödül törenine katılmadı. Plaketleri, GSGM Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan ve TFF Engelliler Koordinasyon Başkanı Ömer Gürsoy verdi.

Kapanış töreninde engelli sporcuları yalnız bırakan protokolden açılış törenine, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Aydın Milletvekili Fatih Atay, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Güzelaydın, futbol yorumcusu Erman Toroğlu ve merhum Hasan Doğan'ın oğlu Selim Doğan gibi isimler katılmıştı.

Daha sonra ise, turnuvada dereceye girenlere kupaları ve madalyaları takdim edildi. Ampute futbolcuyar, Ay-yıldızlı tişörtleri giyerek, 'Kırmızı-beyaz, en büyük Türkiye' şeklinde slogan attı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız