SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uçurumun Kenarındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:22
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. 

Aslanoğlu, genel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ İlçesi ve ilçeye bağlı Doğanlar, Taşolar, Sakalıuzun, Çobanuşağı, Kolköy, Küçükküme, Esenbeyli ve Doğantepe Mahallelerini ziyaret etti. 

Vatandaşlarla bir araya gelen ve çapa motoru süren Aslanoğlu, sorun ve istekleri dinledi.   Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Aslanoğlu, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Çiftçilik yapan vatandaşlar, kayısıdan yana yüzlerinin gülmediğini ifade ederek, "Allah'ınızı seviyorsanız, kurtarın bizi bundan. Psikolojimiz bozuldu" dedi. 

Aslanoğlu ise, "Senin kayısına değer vermezlerse olacağı bu. Elazığ'a 110 lira, Karadeniz'e 170 lira, Malatya'ya 41 lira. Kayısı yanıyor pahalı satamıyorsun, kayısı yanmıyor, ucuz oluyor, o da para etmiyor" dedi. 

Seçim bildirgelerinin büyük takdir gördüğünü dile getiren Aslanoğlu, "Diğer partiler bizim seçim bildirgemizden birçok şeyi kopyalayıp, halka sunuyorlar. Geçen seçimde 'kaynak nerede?' diye sordular, şimdi baktık ki, kendileri de aynı vaatlerle öne çıkıyorlar. Demek ki bu ülkede kaynak var, demek ki bu ülkede her şeyi yapacak şey var. Partimizde bunu dikkatlice irdeleyip, halkımıza sunuyor" ifadelerini kullandı. 

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu kaydeden Aslanoğlu, "Türkiye, şuanda ince bir noktada. Şapkamızı önümüze koyup, hepimizin düşünmesi lazım. Uçurumun kenarındayız. Uçurumun kenarından hep birlikte bu ülkeyi çıkarmamız lazım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız