SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ucuz Atlatıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 ayrı aracın karıştığı trafik kazası ucuz atlatıldı.

Kaza, eski Sümerbank Fabrikası'nın önünde meydana geldi. İ.K. yönetimindeki 46 HT 572 plakalı otomobil, U dönüşü yaptığı esnada arkasından gelen B.E. idaresindeki 44 EZ 907 plakalı otomobil ile çarpıştı. Bu esnada karşı yönden gelen N.A. yönetimindeki 44 LL 861 plakalı araç da 44 HT 572 plakalı araca çarptı. Kazada araçta bulunanlar olayı şans eseri burunları kanamadan atlattılar.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. İnönü Caddesi'nde bir süre trafik tek şeritten verildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
Milli Egemenlik Caddesi’ne bağlanan ara sokakta 61 yaşındaki H.K. adlı kadın, yolun karşısına geçmek isterken bir aracın ayağının üstünden geçmesi sonucu yaralandı. Kimliği saptanamayan sürücü, yaralı kadını özel bir hastaneye bıraktıktan sonra ayrıldı. H.K., kendisinin yaralanmasına yol açan sürücüden şikayetçi olduğunu söylerken, polis sürücüyü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Hastane Caddesi’nde 13 yaşındaki çocuğun plakasını ve markasını alamadığı, sarı renkli ve üzerinde “PTT Kargo” yazan bir aracın sağ topuğunu ezmesi sonucu yaralandığı bildirildi. A.A. adlı çocuk hastanede tedavi edilirken, kaza sırasında durmadan devam eden aracın ve sürücünün belirlenmesine çalışıldığı belirtildi.

Sivas Caddesi üzerinde 11.00 sıralarında bisikleti ile gitmekte olan 23 yaşındaki B.E.’ye plakası alınamayan bir oto çarparak yaralanmasına yol açtı. Polis sürücüyü ve aracı saptamaya çalışıyor.

Taştepe Mahallesi’nde 23.30 sıralarında 32 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 44 LS..plakalı oto ile 22 yaşındaki E.C. yönetiminde bulunan 44 LA..plakalı motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

Sıtmapınarı’ndaki araç alt geçidi girişinde 33 yaşındaki A.D. yönetimindeki 44 DP..plakalı oto ile yaya olarak karşıya geçmek isteyen 48 yaşındaki S.G. adlı kadına çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde saat 20.00 sıralarında 46 yaşındaki H.A. yönetimindeki otoyla, yolun karşısına geçmekte olan 58 yaşındaki S.M. adlı vatandaşa çarptı ve yaraladı.

Çevreyolu’nda 34 yaşındaki bayan sürücü yönetiminde bulunan oto ile 39 yaşındaki A.Ç. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. 11.40 sıralarındaki kazada araçlarda bulunan 15 yaşındaki M.E., 44 yaşındaki L.E. ve 61 yaşındaki H.K. adlı bayanlar yaralandılar.

Zaviye Mahallesi’nde 31 yaşındaki A.A. yönetimindeki otoyla, yolun karşısına geçmek isteyen 59 yaşındaki T.K. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Battalgazi- Malatya karayolunun 8’inci kilometresinde 30 yaşındaki C.E. yönetiminde bulunan 44..854 plakalı otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 10 yaşındaki Ö.A.’ya çarptı. Hanımınçiftliği mevkiindeki kazada ağır yaralanan Ö.A., Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Bingöl’den Ankara’ya gitmekte olan 45 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan 12..414 plakalı kamyonet, Darende Yazıköy Kılık mevkiinde yol kenarındaki bariyerlere çarptı ve sürücü yaralandı.

Yeşilyurt’tan Gündüzbey yönüne gitmekte olan 47 yaşındaki Ş.A., 44..365 plakalı otomobil Gündüzbey Mezarlığı civarında ara yoldan bisikleti ile çıkan 7 yaşındaki N.V.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız