SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ucuz Atlatıldı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eski ev yeni binanın üzerine yıkılırken, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Yıkılan evden çıkmak istemeyen yaşlı karı ve kocayı zabıta zor ikna etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Koyunoğlu Mahallesi Hamamcı 2. sokak 1. aradaki 2 numaralı evde meydana geldi. İki katlı olan evin bir bölümü, bitişik apartmanın üzerine yıkıldı. Olay sonrasında ölen ve yaralanan olmazken, sadece maddi hasar oluştu.

Bu arada, ikinci katın sahibi Mehmet Tuna'nın eşinin yıkılma sonrasında hala evde olduğunu gören zabıta görevlileri, kadını evden çıkarmak istediler. Mehmet Tuna, "Bir şey olmaz diyerek" zabıta görevlilerine engel olurken, kadın daha sonra evden çıkarıldı.

Öte yandan, evin duvarı yıkılırken evde olan kiracı Hüsne Yabaş "Bir anda çatırtı geldi ve duvar yıkıldı" dedi.

Evdeki diğer kiracı Yusuf Kabak ise, "Ben kiracıyım. Evde otururken bir ses geldi ve duvarın yıkıldığını gördüm, hemen evi boşalttık" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Malatya Belediyesi Zabıta müdür yardımcısı Osman Kızılca ise, "Belediyemize bir evin yıkıldığı ihbar edildi. Ekip olarak geldik. İnceleme yaptık. Ölen ve yaralanan yoktur. Yarın mesai başlayınca belediye yetkili ve ilgilileri bir değerlendirme yapacak. Muhtemelen evi yıkacağız" dedi.

Eski evin duvarının yıkılmasıyla bitişikteki apartmanın iki dairesinin camları zarar gördü. İki evde de maddi zarar oluştuğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız