SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ucuz Atlatıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir aydınlatma direği, kaldırımda yürüyen vatandaşların üzerine doğru düştü. Direği fark eden vatandaşlar, son anda kendilerini kurtardı.

Olay, eski belediye binasının yanında meydana geldi. Şiddetli rüzgarın etkisi ile bez afişte asılı olan aydınlatma direği, yerinden çıktı ve düşmeye başladı. O esnada oradan geçen vatandaşlar, durumu uzaktan fark ederek koşan bir kişinin uyarısı ile direğin devrildiğini fark etti ve direğin altında kalmaktan kurtuldu.

Direğin devrilme anı, MOBESE kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Bu arada Malatya Belediyesi'nin, tüm yeni teknik olanaklara rağmen, direkler arasında gerilen bez afişlerle duyuru ve reklam yapma, yaptırma alışkanlığını sürdürmesi eleştiriliyor. Daha önce de yine bez afiş asılı olan bir direğin rüzgarlı havada benzer şekilde devrildiği, onun da ucuz atlatıldığı belirtilirken, Malatya Belediyesi'nin, kent görünümüne de yakışmayan bez afişli reklamlara son vermesi gerektiği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız