SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ucuz Etin Yahnisi Tatsızdır'

A- A+ PAYLAŞ

Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, tiyatro gösterisi için gittiği Malatya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kırca, İlyas Salman'ın Cem Yılmaz'a yaptığı 'saray soytarısı' yakıştırması ile ilgili olarak, "İlyas öyle diyorsa öyledir" dedi.

Malatya'ya tiyatro gösterisi için gelen ve burada Özel Gözde Hastanesi'ne giderek kan tahlili yaptıran Levent Kırca, kan aldırırken, "İğneden korkuyorum. İğneden korkmayan var mı" dedi. Kırca, alkol testi ile ilgili espriye de, "Benim alkol ile işim yok" diye cevap verdi.

"Devletin sanatı ciddiye alması lazım" diyen Levent Kırca, "Tiyatro okuldur. Tiyatro bir eğitim aracıdır. Onun için bunu disiplin altına almak lazım. Çok önemsemek gerekir. Tiyatrolar genel anlamda kaderine terk edilmiş durumda" diye konuştu.

Televizyon dizilerinde manken ya da başka oyuncuların kullanılmasının bütün dünyada var olan bir durum olduğunu söyleyen Levent Kırca, "Öte yandan ne oldu? Televizyonların biraz pahalı oyuncak olduğu anlaşıldı. İşleri daha ucuza mal edebilmek için ucuz elemanlarla çalışıyorlar. Ucuz etin yahnisi de açıkçası tatsız oluyor. Hikaye bundan kaynaklanıyor" dedi.

Sinema sanatçısı İlyas Salman'ın şovmen Cem Yılmaz'a "saray soytarısı" demesi ile ilgili tartışmayı da değerlendiren Levent Kırca, "İlyas Salman ne diyor? 'Saray soytarısı' diyor. 'Çok soytarı var ama en soytarı sensin' diyor. İlyas öyle diyorsa öyledir, ben ne diyeyim? İlyas da çok eski, değerli bir sanatçı. İlyas benim iyi arkadaşımdır" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız