SON DAKİKA
SON DEPREMLER

UEFA Toplantısına EYMS Adına Çelik Katıldı

0
Güncellendi - 2017-12-14 02:59:40
UEFA Toplantısına EYMS Adına Çelik Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Futbol Şube Sorumlusu Gökhan Çelik, İstanbul Riva’da UEFA tarafından düzenlenen ‘Sosyal Diyalog’ toplantısına katıldı.

  UEFA'nın paydaşlarıyla ilişkilerini daha iyi bir seviyeye getirme amacıyla düzenlediği UEFA Sosyal Diyalog Toplantısı'nın Türkiye ayağı, TFF'nin ev sahipliğinde Riva'da yapıldı.

  TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Eğitim ve Kamp Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik'in yanı sıra TFF kurulları ve profesyonelleri katıldı.

  Toplantıda Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Avrupa Profesyonel Futbol Ligleri Birliği (EPFL), Avrupa Kulüpler Birliği (ECA), Süper Lig kulüpleri ve Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) temsilcileri yer aldı.

  Kurumların kendi aralarındaki ilişkilerini geliştirmeyi amaçlayan UEFA Sosyal Diyalog Toplantısı'nda futbolcuların standart sözleşmeleri ve atılan adımlar görüşülürken, bir sonraki birleşime kadar izlenecek yol haritası da gündeme geldi.

  Toplantıya, Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’u temsilen futbol şube sorumlusu Gökhan Çelik katıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız