SON DAKİKA
SON DEPREMLER

UEFA, Yeni Malatyaspor İle Malatyaspor'u Karıştırdı

0
Güncellendi - 2019-06-19 17:10:14
UEFA, Yeni Malatyaspor İle Malatyaspor'u Karıştırdı
A- A+ PAYLAŞ

UEFA ya da açılımıyla Avrupa Futbol Federasyonları Birliği resmi sitesinde Yeni Malatyaspor ile ilgili büyük bir hataya imza attı.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde eden Evkur Yeni Malatyaspor ile ilgili UEFA resmi sitesine Efsane Malatyaspor'un eski logosu ve ismi yer aldı. 'Favori kulübün seç' kısmına girenler, şuan amatörde mücadele eden Malatyaspor ile bir dönem kullanılan eski logoyla karşılaşıyor.

UEFA Avrupa Ligi kategorisinde yer alan favori kulüp bölümünde kulüplerin isimleri ve logoları yer aldı. www.uefa.com'da yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'un ismi ve logosu yerine Efsane Malatyaspor'un ismi ve bir dönem kullandığı logo yer aldı.

Resmi sitede UEFA'da yer alan diğer temsilcilerimiz Beşiktaş ve Trabzonspor'un ise isim ve logolarında herhangi bir hata bulunmuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Mahkeme izin vermiyor birleşme denendi isim değişikliği federasyon kabul etmiyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (4 yıl önce)
    Yöneticiler neden hala yeni takısını kaldırmıyor. EFSANE nin BİR GEÇMİŞİ VE TARİHİ VAR. HİÇ OLMUYORSA 44 MALATYASPOR YAPILSIN. TEK YAPILACAK ŞEY YÖNETİM KURULU TÜZÜKTE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPACAK.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (4 yıl önce)
    UEFA'nın sitesi iyi bir iş yapmış. Evkur ve Yeni ön adları takımımıza yakışmıyor artık kabak tadı verdi. Malatyasporumuzu istiyoruz,yeniden diriliş tamamlansın artık diyoruz. Bu yönetim bunu bir türlü gündemine almadı beceremedi. Bu olmazsa olmaz çok önemli bir gerçekliktir. Malatyaspor ismi geri gelirse şehirde büyük bir sinerji oluşur. Avrupa ligine böyle gitmemeliydik.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Bir zamanlar üyesi olduğum 1966 efsane Malatyasporun kalbimizdeki yeri bambaşkadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Eskiyi yeniyi bilmem ama takımin rengi sari siyah.. Formada kırmızıyı lütfen kullanmayin. Orjinal bir rengimiz olsun.. Gs formasi gibi duruyor.istemiyorum. bize has olsun.Zaten kuruluș renklerimiz de. Sarı siyah..
    0
    0
    Yanıtla
  • sarı kırmızı (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    senin rahatsızlığından belli oluyor zaten ya fenerli ya da beşiktaşlı olduğun. sen önce ergenliğini atlat gel ondan sonra yorum yap. biz bu takımla büyüdük,bu takıma gönül verdik. sarı siyah da senin olsun taze malatyasporunda. gün gelir takımımız ayağa kalkar işte o zaman malatyaspoun adını ağzını alma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende ayni fikirdeyim takimin rengi sari ,siyahdir kirmizi olunca yabancilik cekiyoruz bazi arkadaslar galatasarayimi taklit ediyorsunuz diyorlar kac defa beni arayip takimin rengini sordular hep sari siyah 'dir diyorum bence dis sahada siyah formayi ic sahada sari formayi giyseler cok iyi olur siyah forma cok guzel .
    0
    0
    Yanıtla
  • evet aynen katılıyorum. diğer takım taraftarları armasızlar, renksizler diye alay ediyor. sarı siyah malatyamızın ilk rengidir, asildir. sarı kırmızı her yerde var. özgün olalım biraz lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor'un adı Malatyaspor olamıyor ise Malatyaspor Futbol Kulübü olarak değiştirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    artık şu yeni kelimesinin kaldırılması eski logoyla birliktte sadece malatyaspor olmanın zamanı daha gelmedimi hala. .. adil başkan federesyonda sorup soruşturmuyomu malatyaspor sadece ve sadece malatyaspordur.. malatyaspor sadece ve sadece sarı kırmızıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (4 yıl önce)
    Yaşasın Malatyaspor yaşasın kaplanlar.Eski takımımızı istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ikilik çıkarmayın.eskisi yenisi yok.yenisi de eskisi de bizim takımımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    YeniMalatyaspor 'ün adi artık MALATYASPOR OLARAK DÜZELTİLMELİ BU BENCE MALATYA ICIN BUYUK BIR AYIPP
    0
    0
    Yanıtla