SON DAKİKA
SON DEPREMLER

UEFA'dan Sert Kararlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:46:54
UEFA'dan Sert Kararlar
A- A+ PAYLAŞ

UEFA İcra Kurulu'nun yeni açıklanan disiplin yönetmeliğine göre, ırkçı davranışta bulunan futbolcu veya takım yetkililerine, asgari 10 maçtan men, taraftarı ırkçı davranış gösteren kulüplere ise ilk seferde kısmi saha kapama, sonraki olayda saha kapatma ve 50 bin Euro para cezası verilecek. 

Londra'da yarın başlayacak 37. UEFA Olağan Kongresi öncesinde bugün toplanan UEFA İcra Kurulu, disiplin yönetmeliğinde sert kararlar aldı. Yeni yönetmeliğe göre, hakeme hakaret etmenin cezası 2 maçtan 3 maça çıkarılırken, hakeme saldırmanın cezası da asgari 10 maçtan asgari 15 maça yükseltildi.

Ayrıca, ülke federasyonlarının şike, yolsuzluk ve doping suçları karşısında ceza verme konusunda yetersiz kalması ya da uygun olmayan bir ceza vermesi durumunda UEFA disiplin organlarının devreye girmesine de izin verildi.

Öte yandan UEFA İcra Kurulu, 2015 Şampiyonlar Ligi finalinin Almanya'daki Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda, UEFA Avrupa Ligi finalinin ise Polonya'daki Varşova Ulusal Stadı'nda oynanacağını açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız