SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ufak Tefek' Sıkıntılar Olmuş!..

A- A+ PAYLAŞ

Bir panel için Malatya'ya gelen konuğunun övgülerine teşekkür eden Belediye Başkanı Cemal Akın'a göre, doğalgaz kazıları sırasında "ufak-tefek" bazı sıkıntılar olmuş..

Akın'a yapılan ziyaretle ilgili Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"..“AB Sürecinde Gençlik” konulu bir panel vermek üzere Malatya’ya gelen Youth For Habitat Başkanı Sezai Hazır, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

26 Aralık Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, insan hakları, demokrasi, istihdam ve yoksulluğun giderilmesi konusundaki hedeflerin yerine getirilmesinin Türkiye’nin öncelikli görevlerinden birisi olduğunu söyleyen Youth For Habitat Başkanı Sezai Hazır, Belediyelerin de bu konulara yereldeki katılımının büyük önem taşıdığını söyledi. Hazır Konuşmasında özetle, “Avrupa Birliği Merkezinin buradaki çalışmalarını biz çok önemsiyoruz. Değerli başkanların destekleriyle buradaki insanlarla çalışmalar yapıyoruz, bu çalışmalarımız sürüyor. Sayın Başkanın çalışmalarını bayağı güzel anlatıyorlar. Özellikle yeşil alan ve park çalışmalarınız takdirle karşılanıyor. Yine, Malatya’ya her gelişimde Malatya’nın daha gelişmiş ve güzelleşmiş olduğunu görüyorum. Bu gelişimde Malatya’ya doğalgazın geldiğini müşahade ettim. Bu tür çalışmalar ilk başta vatandaşlar tarafından eleştirilir ama kullanılmaya başladıktan sonra eminim ki sizlere teşekkür edeceklerdir. Ayrıca, Çalışmalarımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da size teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise ziyaret sırasında, Youth For Habitat Başkanı Sezai Hazır’ın Malatya ile ilgili sözlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Doğalgaz çalışmaları sırasında ufak tefek bazı sıkıntılar meydana geliyordu. Ama, doğalgaz çalışmaları neticesinde açılan bütün kanalların üzeri asfaltlandı. Malatya’nın yeşillendirilmesi ile ilgili çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Kısa bir zaman içinde yaklaşık 125 dönümlük bir parkımızı Malatya halkının hizmetine açacağız” dedi.

Türkiye’nin Avrupa Birliği ile sürdürdüğü görüşmeler konusuna da değinen Başkan Akın, “Avrupa Birliğine girme çalışmalarımız sürüyor. Türkiye, Avrupa Birliğine girse de girmese de insan hakları noktasında, kişi hak ve özgürlükleri noktasında varsa eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapılması, kanuni düzenlemelerinin yapılması toplumumuzun bir adım daha ileri gidebilmesi için fevkalade elzemdir.

Neticede Avrupa Birliğine gireriz veya girmeyiz. Ancak gerek çalışmalarımızla, ekonomik yönden ihtiyacımız kalmadığında gerek kişi hak ve özgürlüklerinin bütün yönleriyle yaşanabilir bir ülke haline geldiğimizde herhalde neticeyi almış olacağız” dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı H. Cemal Akın ziyaretin anısına Youth For Habitat Başkanı Sezai Hazır’a kayısı hediye etti.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız