SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uğur'la Sorun Çözüldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:14:46
Uğur'la Sorun Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da takımın eski teknik direktörü Mustafa Uğur'un sözleşmesinin fesih edilmemesinden dolayı çıkan kriz tatlıya bağlandı. 

Devre arasında yolların ayrıldığı teknik direktör Mustafa Uğur'un kulüpten hak ettiği ücreti alamadığı gerekçesiyle sözleşme feshi kriziyle karşı karşıya kalan Yeni Malatyaspor yönetimi, bugün tecrübeli teknik adamla bir araya gelerek, ödenecek miktar konusunda uzlaşmaya vardı.

Yeni Malatyaspor yönetiminin, 180 bin TL olan alacağında indirime giden Mustafa Uğur'a, teknik heyetinde yer alan yardımcılarının ücretiyle birlikte 135 bin TL ödeme yapacağı bildirildi.

Sözleşmesini fesih ettiğini doğrulayan Teknik Direktör Mustafa Uğur yaptığı açıklamada, kendisinden kaynaklanan bir sorun olmadığını, Yeni Malatyaspor'dan ayrılırken hiçbir ekstra ücret istemediğini, sadece çalıştığı döneme ait hak ettiklerini istediğini kaydetti.

Olayın kamuoyuna yanlış aksettirildiğini belirten Uğur, “Oradan ayrılmış olabilirim ama her zaman Malatya'nın bende ayrı bir yeri olacak. Profesyonellikte bu tür ayrılıklar vardır. Ben Yeni Malatyaspor gibi büyük bir camiayı çalıştırdığım için gerçekten şeref duydum. Oradayken bir şey söylemiştim; eğer 2 puan ortalamasının altında kalırsam kendimi başarısız sayarım demiştim. Ve oturduk karşılıklı yoları ayırdık. Ayrılırken hiçbir ekstra ücret talep etmedim. Sadece çalıştığım döneme ait ödenmeyen maaşımı talep ettim. Başkan Adil Gevrek de teşekkür ederek, bunu kabul etti. Sonradan yansıtılan durum, sanki ben açgözlü birisiymişim gibi yansıtıldı. Malatyalılar şunu bilsin ki; Mustafa Uğur çalıştığı takımlara yolunacak kaz gözüyle bakmaz. Eğer öyle baksaydım, hukuki anlamda daha büyük paralar alabilirdim Yeni Malatyaspor'dan. Hayatta paradan daha önemli şeyler var. Ben bırakılması gereken yerde bırakmasını da bilirim, başlanılması gereken yerde başlamasını da. Herkes hakkını helal etsin. Büyük Malatyaspor taraftarı üzülmesin. İnşallah en kısa zamanda hak ettikleri yere gelecekler. Feyyaz Uçar kardeşime de yürekten başarılar diliyorum. Gerçekten çok kaliteli birisi Feyyaz Uçar. Ben şahsen Yeni Malatyaspor'da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Teknik direktör Mustafa Uğur kendisine ödenen ücretle ilgili de konuşarak, “Sadece çalıştığım dönemde alamadığım maaşımı istedim. Görev yaptığım süreçte bir gün olsun maaşımı alamadığımı söylemedim. Bunu bir olumsuzluk olarak sunmadım. Oturduk başkanla konuştuk. Ben de söylenen rakama evet dedim. Paranın tamamı peşin verilmemesine rağmen kabul ettim. Yeni Malatyaspor bu hafta sonu müsabaka oynayacak. Bu konudan kaynaklı bir kriz yaşamasını en başta ben istemem” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız