SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uğur'un Babası Vefat Etti

0
Güncellendi - 2017-06-03 22:09:04
Uğur'un Babası Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

İhlas Haber Ajansı Darende Muhabiri İsmet Hüseyin Uğur’un babası geçirdiği beyin kanaması sonrasında hayatını kaybetti.

İHA Darende Muhabiri Uğur’un 81 yaşındaki babası Hikmet Uğur, geçtiğimiz hafta beyin kanaması teşhisi ile Malatya’da özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Hikmet Uğur dün vefat etti.

Bugün Darende ilçesinde öğle namazı sonrası Çarşı Camii'nde Hikmet Uğur için cenaze namazı kılındı. Namaza Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nihat Abacı ile eski belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Hikmet Uğur’un cenazesi ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Diğer yandan hayatını kaybeden Hikmet Uğur, Darende'de 'Yılın en sıra dışı okuru' olarak seçilmişti. 60 yıllık Darende Kütüphanesi üyesi ve okuru olması nedeniyle 2013 yılında dönemin Kaymakamı Mehmet Aktaş tarafından Uğur'a hediye takdim edilmişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız