SON DAKİKA
SON DEPREMLER

UKOME 'Bazı' Kararlar Almış!

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:36:25
UKOME 'Bazı' Kararlar Almış!
A- A+ PAYLAŞ

Ulaşım Koordine Merkezi (UKOME) Aralık ayı toplantısının yapıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, bazı maddelerin oylanarak kabul edildiği, bazı maddeler için de gereken çalışmanın yapılmasının kararlaştırıldığı belirtilirken, bu "bazı maddelerin" neyi içerdiği konusunda bilgi verilmedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması şöyle:

"Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordine Merkezi (UKOME) Aralık ayı toplantısında önemli bir karar aldı. 

Büyükşehir Belediyesi Fırat toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar’ın başkanlık yaptığı toplantıya, ilgili kurum yetkilileri ile daire başkanları katıldı. Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler oylanarak kabul edilirken bazı maddelerde gerekli çalışmaların yapılması için alt komisyona havale edildi. 

Gündem maddeleri arasında yer alan, Hekimhan ilçesi Malatya Caddesinin Atatürk Meydanı ile Eski Hal Yeri arasında kalan kısmında tek taraflı araç parkının getirilmesi, Hekimhan ilçesi ile Malatya güzergahında yolcu taşımacılığı yapan araçların güzergahlarının yeniden belirlenmesi ile ilgili gündem maddeleri oylanarak kabul edilirken, il genelinde hizmet veren Yediemin Otopark, Çekici Kurtarıcı Araçlar D4 yetki belgeli ve j plakalı araçlarda uygulanacak ücret tarifeleri ile J plaka devirleri ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 

Ulaşımda dönüşüm çalışmaları Battalgazi’de başlatıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından daha kaliteli ve sağlıklı bir ulaşımın sağlanması için hayata geçirilmesi planlanan dönüşüm çalışmaları kapsamında ilk adım Battalgazi İlçesinde atılıyor. 

Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği, Kemerköprü Mahalleleri ve Atabey İskelesinden Malatya Merkeze yolcu taşımacılığı hizmeti veren taşımacıların özel halk otobüsüne dönüştürülmesi ve akabinde MOTAŞ tarafından bu bölgelerde hizmet veren araçların başka bölgelere kaydırılması ve ulaşımın özel halk otobüslerine bırakılması ile ilgili gündem maddesi de görüşülerek kabul edildi.

UKOME toplantısında görüşülen ve karara bağlanan gündem maddeleri ita amirinin onayının ardından uygulamaya konulacak." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız