SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ulaşım Ağı Daha Güçlü Hale Geliyor"

0
Güncellendi - 2018-06-08 04:24:53
A- A+ PAYLAŞ

Gözene Mahallesinde devam eden sıcak asfalt ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizin bütün yaşam alanlarındaki ulaşım ağını konforlu hale getirmek, araç ve yaya trafiğini hızlı, akıcı ve güvenli olmasını sağlamak adına yol yenileme çalışmalarımıza hız verdik.  Alt yapısı tamamlanan bütün yollarımızın standartlarını yükseltiyoruz” dedi.

YOL ÇALIŞMALARI BİRÇOK NOKTADA DEVAM EDİYOR

Yapılan çalışmaları sürekli olarak inceleyen ve denetleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gözene Mahallesinde devam eden yol çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet eden Başkan Çınar, Yeşilyurt’un her noktasında çalışmaların devam ettiğini belirtti.

“ULAŞIM AĞIMIZI KONFORLU HALE GETİRİYORUZ”

İlçenin dört bir tarafındaki saha çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini hatırlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Planlı ve sürekli devam eden çalışmalarımızla Yeşilyurt’ta asfaltsız yol bırakmayacağız. Geçen yıl Gözene Mahallemizde başladığımız yol çalışmalarında büyük mesafeler kat ettik. Konkasör malzeme serimini tamamlayıp, yollarımızı asfalt serimine hazır hale getirdik. Yeni sezonla birlikte yollarımızın serme ve sıkıştırma işlemlerini tamamlayarak, sathi kaplama aşamasına geldik. Bu çalışmalarla birlikte toplamda 276 km olan sathi kaplamamızın üzerine 60 km daha ekleyip yaklaşık 340 km sathi kaplama çalışması gerçekletirdik. Bunun yanı sıra mahallelerimizde 130 km’lik alan da sathi kaplamaya hazır hale getirilmiştir.” şeklinde konuştu.

“HİZMETLERİMİZİ EN ÜCRA NOKTALARA KADAR GÖTÜRÜYORUZ”

82 Mahallede çalışmaların sürdüğünü ve Yeşilyurt’un her noktasına hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Çınar, “Yol medeniyet anlayışından yola çıkarak ilçemizdeki ulaşım ağını her geçen gün daha nitelikli hale getiriyoruz. Kırsal mahallelerimizin en ücra yerlerine kadar hizmet ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Alt yapı çalışmaları tamamlanan bütün yollarımızı sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımızla konforlu hale getiriyoruz. Yeşilyurt’un mutlu insanlarının huzur ve güveni için projeler üretiyor ve gece – gündüz demeden çalışıyoruz. Buradaki hizmetlerimizin hızlı ve akıcı olmasında büyük emekleri olan, çalışanlarımıza destek veren muhtarımız başta olmak üzere değerli mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız