SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ulaşım Kalitesini Artırıyoruz"

0
Güncellendi - 2016-06-14 15:51:55
A- A+ PAYLAŞ

Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarındaki Yeşilkent Sokak’ta devam eden sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerine inceleyen Başkan Polat, İlçe genelindeki ulaşım kalitesini yükselterek yaya ve araç trafiğini daha rahat bir seviyeye getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Başkan Polat, Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar’dan devam eden asfaltlama çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı.

BAŞKAN POLAT, “2016 YILINDA 70 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜLECEK”

Kaliteli ve standartı yüksek yollar konusunda önemli mesafeler kat ettiklerini ifade eden Başkan Polat, “İlçedeki ulaşım kalitesi her geçen gün artıyor” dedi.

2016 yılı hizmet takviminde yer alan bölgelerdeki sıcak asfalt dökümü başta olmak üzere bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen Başkan Polat, “Ulaşım kalitesini ve seviyesini üst seviyeye çıkartan kentlerin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatı da o denli daha ileri bir düzeye ulaştığını görmekteyiz. Yolların güzel ve kaliteli olmasına önem veriyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm bağlantı yolları başta olmak üzere cadde ve sokakları birbirine bağlayan yolların modern ve kaliteli olması, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla kullanması için gayret ediyoruz. Bu yıl için tespit edilen bölgelere 70 bin ton sıcak asfalt dökmeyi hedefliyoruz. 2016 yılı hizmet takviminde yer alan çalışmalar sorunsuz bir şekilde ilerliyor. Tespit edilen sorunlara kalıcı çözümler üretmek ve yolların yüksek kalitede olmasına özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafına hizmet götürüyorlar. Asfalt kaplama, yama, freze çalışmaları ile cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz.  Fınısher ekibimiz zaten sürekli sahada ve sıcak asfalt dökümü yaparken, üç ayrı ekibimiz ise yağış ve aşırı kullanımdan dolayı bozulan yolların bakım ve onarımlarına devam ediyorlar. İnşallah hep birlikte daha güzel çalışmaları kentimize ve ilçemize kazandırabilmenin mücadelesi içinde olacağız “ dedi.

“RAMAZAN AYI VE HAVA SICAKLARINA GÖRE ÇALIŞMA SAATLERİ AYARLANDI ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDİ”

Kırsal mahallelerdeki asfalt dökümü için bu yıl içinde sathi kaplama işine başlayacaklarını ifade eden Başkan Polat, personellerimizin çalışma saatleri Ramazan ayı ve hava sıcaklıkları göz önünde bulundurularak ayarlanıyor. Başkan Polat, daha sonra sıcak havaya rağmen çalışmalarına aralıksız devam eden belediye personelinin Ramazan Ayını kutlayarak başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • uur (7 yıl önce)
    nereyi artırıyorsunuz malatyadaki yollar gibi hiç bir ilde yok heryer çukur arabaların alt takımlarını mafettiniz
    0
    0
    Yanıtla