SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ulaşım Planlaması Tamam'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'nın daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline getirilmesi için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Çakır'ın İnönü Mahallesi'ne yaptığı ziyaret ve açıklamalarına ilişkin belediye bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte İnönü Mahallesi sakinleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

4 Mayıs Cuma günü gerçekleşen mahalle gezisi sırasında, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Mahalle Muhtarı Gazi Atabey’den mahallenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Mahalle Muhtarı Atabey, “Bizleri kırmayıp davetimize katıldıkları için sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnanıyorumki mahallemizin geri kalan sorunlarını da en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklardır” şeklinde konuştu.

Mahalle gezilerini ilgili başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte yaptıklarını, sorunları yerinde tespit edip gerekli çalışmaları başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Çakır, “Malatya’yı daha çağdaş daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Bazı projelerimizin ihaleleri tamamlandı, çalışmalara yakın bir zamanda başlayacağız. Malatya’mızın ulaşım planlamasını tamamladık. Ulaşım planlamasını uygulamaya başlıyoruz. Bundan sonra yapacağımız projelerimizin birçoğu ulaşım planlamasına uygun bir şekilde yapılacaktır.

Belediye olarak şehrin batı girişinin Malatya’ya yakışır bir hale getirilmesi için proje hazırlattık.

Beylerderesi’nden İstasyon kavşağına kadar olan alanda yapılacak çalışmayla şehrin batı girişi Malatya’ya yakışır bir hale getirilecektir. Bu projenin devamında da İstasyon kavşağından Mişmişpark Fuar Alanı’na kadar olan alanın da daha modern bir hale getirilmesi için proje çalışmaları yapılmaktadır.

İnönü Mahallesine içerisinde spor aletleri ile çocuk oyun gruplarını da barındıran bir park yapmak için de uygun yer belirleme çalışmamız devam etmektedir. Ayrıca Projelendirme çalışmaları devam etmekte olan yağmur drenaj kanalları kapsamında İnönü Mahallesine de drenaj kanalları yapılacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra İnönü Mahallesini gezerek mahalle muhtarının belirtmiş olduğu eksiklik ve sorunları yerinde inceledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız