SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ulaşım Rahatladı'

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili Mücahit Fındıklı, Sürgü ve Erkenek beldelerini ziyaret etti. Fındıklı, bölgedeki Reşadiye Geçidi yerine açılan yeni yolda da inceleme yaptı.

Doğu Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz'e bağlayan ve önemli geçiş noktaları arasında sayılan Reşadiye Geçidi yerine açılan yeni yolla artık ulaşım rahat sağlanıyor. AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş yeni açılan yolda inceleme yaptılar.

 Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Malatya'nın kaderini değiştiren bir yoldayız. Daha önceden söylediğimiz Reşadiye'yi bypass eden yoldan beraber geçtik. Daha önceki yolumuz 7-8 metre genişliğindeydi. Ve koca Reşadiye'yi inip çıkmak, onun karıyla mücadele etmek çok zordu. Bu nedenle bir ölüm yolu olmuştu. AK Parti hükümetinin gayretli çalışmalarıyla bu yol bypass edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda da 50 metrelik bir duble yol hizmete açıldı. Artık Erkenek ile Doğanşehir'in arası bir saatten 12 dakikaya inmiş oldu. Ve yine Doğu ve Güneydoğu'yu Akdeniz'e bağlayan bu yol, herkesin hizmetine sunulmuş oldu. Biz Reşadiye geçidinde çok can ve mal kaybettik. İnşallah bundan sonra huzur ve güven içerisinde bu yolu hemşehrilerimiz kullanacak. Öte yandan Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki hemşehrilerimiz bu yolu huzur ve güven içerisinde kullanabilecek. Malatya'ya hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra AK Parti olarak başladığımız ve bitirmek üzere olduğumuz yolların semeresini kamuoyuyla paylaşacağız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'ÇEKİLEN ÇİLELERİ BİLİYORUZ'
Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir "AK Parti sayesinde hayallerimiz gerçek oldu. Kış aylarında çektiğimiz rezillikleri bir biz biliyorduk. Çekilen çileleri Reşadiye halkı da çok iyi biliyor. Önceden bu daracık yolda hep kazalar oluyordu. Ama şimdi uçak inip kalksın, o derece mükemmel bir yol oldu. Bu bizim hayalimizdi. Burada birçok kaza oldu. Günlük cenaze çıkartıyorduk. Sürgü'de yaşanan bu kazalar nedeniyle arama kurtarma ekibi kurduk. Ama Allah'a şükür AK Parti'nin sayesinde bir yola kavuştuk. Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

'SIKINTILI BİR BÖLGEYDİ'
Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram da, "Burası gerçekten çok sıkıntılı bir bölgeydi. Yapılan bu yol çok büyük bir olay oldu. Gerçektende hayallerimiz gerçek oldu. Şimdi yeni bir güzellikle daha tanışıyoruz. Sayın Vekilimiz Mücahit Fındıklı'ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iken bu yolla çok derinden ilgilenmişti. Erkenek tünellerinin de temelleri atıldı. İnşallah oda en kısa zamanda bitecek. Hükümetimize ve bu konuda büyük emekleri olan Sayın Vekilimiz Mücahit Fındıklı'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

'SAPADA KALMIŞ İDİ'
Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş ise, Kurucaova olarak yola kavuştuklarını ifade ederek, "Bu yol Kurucaovayı'da içine almış oldu. Kurucaova sapada kalmış idi. Ama bu yol, Kurucaovayı'da içine aldı ve yola kavuşmuş olduk. Hükümetimize, devletimize, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada hizmetlerinin devamını bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız