SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ulaşıma Kar Engeli!

0
Güncellendi - 2016-01-18 11:48:25
Ulaşıma Kar Engeli!
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle havayolu şirketleri, bugün ve yarın yapılması planlanan 457 seferini iptal ettiğini duyurdu. Alınan önlemler dolayısıyla ise Atatürk Havalimanı’nda uçakların iniş ve kalkışlarında bir sorun yaşanmadığı öğrenildi.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı hava ulaşımını vurdu. Kar yağışı nedeniyle, bir çok havayolu şirketi seferlerini iptal ettiklerini duyurdu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları, Pegasus Havayolları, Onur Havayolları ve Atlas Global Havayolları Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bugün ve yarın yapılması planlanan 457 seferini iptal etti.

Alınan önlemler nedeniyle Atatürk Havalimanında uçakların iniş ve kalkışları sorunsuz yapılırken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri pistleri ve apronu sık sık temizliyor. Atatürk Havalimanı’nda ise uçaklara anti-icing olarak adlandırılan buzlanmayı önleyici sıvı sıkılma işlemi gerçekleştiriliyor.

Öte yandan, İstanbul ve yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle resmi internet sayfalarından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları, “İstanbul, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda beklenen meteorolojik hadise ve yoğun kar yağışı bazı seferlerimiz seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkısairlines.com veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz” ifadesini kullandı.

Kaynak:İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız