SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ülke Geleceği Oylanacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya'nın Darende ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde ilçe belediye başkanı İsa Özkan, bazı il genel meclisi üyesi ve partililerle birlikte Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş'ı ziyaret eden milletvekili Öz, Kaymakam Aktaş'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı
Hulusi Efendi Vakfı'nı da ziyaret edip, Vakıf Başkanı Hamidettin Ateş'den vakfın çalışmaları hakkında bilgi alan milletvekili Öz, daha sonra ilçede esnafları ziyaret etti. Pazar esnafını gezerken pazarda meşhur ırmaklı kavunu satın alan milletvekili Öz, kayısı üreticilerini ziyaret etti.

Öz, belediye başkanı İsa Özkan'ı da makamında ziyaret etti.

"12 EYLÜL'DE HERHANGİ BİR PARTİ DEĞİL, ÜLKE GELECEĞİ OYLANACAK"

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 12 Eylül'de yeni anayasa için yapılacak olan referandumda Evet oyu isteyen milletvekili Öz, "12 Eylül'de herhangi bir partinin değil, ülkemizin geleceği oylanacaktır. Önceden hangi partiye oy vermiş olursanız olun. Veya bir yıl sonra yapılacak genel seçimde hangi partiye oy verecekseniz verin. Ancak, 12 Eylül seçimi iktidarı beğenme veya beğenmeme değil, yeni anayasa için oy kullanılacak" dedi. 12 Eylül'de Evet oyunun fazla çıkacağına inandığını dile getiren Öz, Anayasa
değişikliği ile Türkiye'de demokrasi yolunda güçlü bir adım atıp darbenin karanlığından ülkenin kurtarılacağını vurguladı.

Darende halkının büyük çoğunlukla Evet oyu kullanacağına inandığını dile getiren milletvekili Öz, "12 Eylül'de Evet oyu fazla çıkarsa, artık üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü sağlanacaktır. Demokrasi yönünden önemli bir adım atılmış olacaktır. Türkiye darbelerin karanlığından kurtulacaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız