SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ülke Sıkıntılar İçinde"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:12
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından gerçekleştirilen “Milli Birlik ve Kardeşlik” ziyaretleri kapsamında oluşturulan heyet, Türk Ocakları Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, “Ortadoğu’da oynanan oyunları hepimiz görmekteyiz. Gafletten öte iktidarlar, Ortadoğu’da maalesef iktidarlarını devam ettirmektedirler. O yüzdende özellikle Türk İslam davasını savunan herkes, 400 milyon Türkün birliğini, beraberliğini arzu etmektedir. Avrupa Birliği diye bir şey varsa Türk Birliği’nin de olması gerekir” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Prof. Dr. Emin Haluk Ayhan ise, milli birliği korumak adına önemli çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Ülkenin sıkıntılar içerisinde olduğunu görüyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi için milli birliğimizi korumamız lazım. Milli birliğimizi korumamız açısından da milli değerlerimizin korunması ve yaşatılmasının büyük önem arz ettiğini söylüyoruz. Bu nedenle MHP olarak bu değerlerin tekrar vatandaş nezdinde gündeme gelmesi ve bunların tekrar konuşulup, değerlerin korunması açısından görüş birliğinin oluşmasın sağlanmasına yönelik 9 miting tertipledik” diye konuştu.

Ayhan, dış politikada büyük problemlerin olduğunu da iddia ederek, 

“Siz ülkenin geleceğini, ülkenin bir parçasını Türkiye’den koparıp almak için kurulmuş bir örgütle müzakere ettiğiniz zaman gerçekten ülkede büyük sıkıntıların ortaya çıkacağını görmek lazım. Bölgede meydana gelen olaylar mevcut idarenin, iktidarın bölgedeki çalışmaları neticesinde uyguladığı dış politika sonucunda da gerçekten ülkenin büyük problemlere maruz kaldığını görüyoruz. Yakın çevremize baktığımız zaman sıfır sorunlu diye ifade edilen dış politikanın bugün sırf sorun hakline geldiğini görüyoruz.”

DARENDE'DE..

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da, Malatya’nın Darende ilçesini ziyaret etti.

Partisinin ‘Malatya çalışması’ programı kapsamında ziyarette bulunan Milletvekili Türkoğlu, MHP Darende İlçe Başkanlığı’nda parti yöneticileri ile toplantı yaptı.

Partililerle sohbet eden Türkoğlu, “Darende maalesef ekonomik, sosyal şartlar nedeniyle göç veren bir ilçe. Darende için maalesef olan bu göç biz Osmaniyeliler için sevindirici. Çünkü Darendeliler bugün Osmaniye’de özellikle ticarette güzel yerlerdedir. Osmaniye ile Darende arasında bir muhabbet bağı var, bir dostluk köprüsü var” dedi.

Türkoğlu şunları söyledi:

“Bizler MHP’nin neferleriyiz. Türkiye’de artık herkesin görmesi gereken bir şey var; siyaset artık normal şartlarda ve normal bir zeminde yapılmıyor. Türkiye’de artık sadece tarım politikaları, ekonomi politikaları, sosyal politikalar tartışılmıyor. Türkiye’de tartışılan şey devletin bekası, milletin birliği, vatan toprağının bütünlüğü tartışılıyor. Artık başkent Ankara mı olacak, başka bir yer mi sorusu soruluyor. Artık Türk Bayrağı’nın yanında başka bir bayrak mı olacak, Türkçenin yanında başka dil olacak mı, bu tartışılıyor. Dolayısıyla bunların tartışıldığı bir atmosferde siyasetin normal olduğunu söylemek mümkün değil. Çünkü bizim Anadolu coğrafyası üstünde Türk-İslam kimliğimizle yaşamamızdan rahatsız olanların politikaları artık bu saydığımız kavramları tartışmaya açmışlar ve bizi bu coğrafyadan bin yıl önce geldiğimiz topraklara göndermek istemektedirler. Günümüzde haçlı seferlerinin yeni modelleri piyasaya sürülmüştür. Terörle mücadelede terör örgütüne teslim olmuş bir Türkiye vardır.”

Ziyarette MHP Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk, ilçede yapılan çalışmalar ve yerel seçimde yapacakları çalışmalar hakkında Milletvekili Türkoğlu’na bilgi verdi.

Ziyaret esnasında MHP’de yerel seçimde aday olmak isteyenlerin bazı dilekçelerini Türkoğlu’nun yanında teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız