SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ülkemizin Geleceği ve Biz Gençler''

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi tarafından, ilköğretim ikinci kademe (ortaokul) ve lise öğrencileri arasında düzenlenen "Ülkemizin Geleceği ve Biz Gençler" konulu resim yarışmasının ödül töreni ve sergisi gerçekleştirildi. Yarışmada ilk üç dereceyi Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri paylaştılar.

Derneğin bulunduğu Turfanda İşhanını'nda düzenlenen törende başkan Ali Ekber Tunçdemir, "Ülkemizin geleceğindeki gençlerin görevlerini bugün burada sergiledikleri eserlerini incelediğimizde, ne kadar iyi anladıklarını ve benimsediklerini görmekte, Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimizden bir kez daha sevinç ve gurur duymaktayız." dedi.

Yarışmayı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediklerini belirten Tunçdemir, yarışmaya 35 eserin katıldığını, Resim Öğretmenleri Battal Bingöl, Ufuk Şengül ve Özlem Yüce'den oluşan jürinin değerlendirme yaptığını söyledi.

Yarışmada birinciliği Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Erdem Demirdöven alırken, aynı okuldan Şelale Kuşçuoğlu ikinci, Mehmet Ali Yıldız da üçüncü oldular. Nesrin Korkmaz, Fatih Mehmet Demirhan ve Özlem Sütcü'nün resimleri de mansiyona layık görüldü.

İlk 3 dereceyi paylaşan öğrencilerin öğrenim gördüğü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Alpay Ahmet Gürsoy'a da teşekkür belgesi verildi.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri de düzenlenen törende verilirken, tüm resimler işhanınında sergilendi.

FOTOĞRAFLAR: (Üstte) Yarışmanın birincisi Erdem Demirdöven ve resmi, (Ortada) Yarışmada ilk 3 sırayı paylaşan öğrenciler ve arka planda resimleri, (Altta) Derece alanlar dernek başkanı Tunçdemir, ödül törenine katılan Prof.Dr. Battal Aslan, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Gürsoy'la birlikte.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız