SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ülkenin Bir Bölümü Yanarken.."

0
Güncellendi - 2016-05-21 22:25:55
A- A+ PAYLAŞ

SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Yakup Budak, “Türkiye suni gündemlerle idare edilmeye çalışılıyor” dedi.

Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, Mayıs ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısını parti binasında gerçekleştirildi. SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk’ün açılış konuşmasının ardından söz alan GİK üyesi Yakup Budak, “Türkiye çok büyük olaylara gebe ve büyük olaylar yaşıyor. Türkiye’yi yönetme iddiasında olanlar suni gündemlerle ülkemizi idare etmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Suni gündemlerle ülke gündeminin meşgul edildiğini ileri süren Budak, "Vatandaşın gündemini Türkiye’nin gündemini belirlemeye çalışıyorlar. Türkiye bir aydır başbakan kim olacak niye şu alındı neden bu getirildi. Bunun yanında anayasa şöyle toplandı. Meclis şöyle toplandı diye meşgul ediliyor. Avrupa Birliği vizeyi kaldıracak mı kaldırmayacak mı? Anayasa değişecek mi değişmeyecek mi? Allah aşkına şu anayasa değişikliği Türkiye’nin gündeminde kaç senedir var. Bu iktidar tam 14 senedir Anayasayı değiştireceğini Avrupa Birliği'ne gireceğini söylüyor. Ve hala ne olacağı belli değil. Bunlar suni gündemler, ülkenin gündemini meşgul ediyor. İşçinin aldığı maaş, çiftçinin, emeklinin, öğrencinin durumu, ekonomin durumu Türkiye ne olacak bu gerçek gündemle hiç bir şey konuşulmuyor. Ülkemizin bir bölümü cayır cayır yanarken Ankara’da bulunanlar şu koltuğa kim oturacak gelecekteki benim koltuğum nasıl garanti altına alınacak bunun hesabı içindeler" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan dogan (7 yıl önce)
    Merhum erbakani Amerika İsrail ve batının emrine girmediği için 28 şubat askeri darbesiyle indirdiler o beyefendi dava adamı insani özlüyorum onun kıymetini bu ülke bilmedi ona sahip çıkmadı milli görüş bu ülkenin yegane recetesi din adamlarına iftar yemeği verdi diye İsrail ile ilgili bir tiyatrodan dolayı balans ayarı yapanlar 28 subat bin yıl sürer diyenler nerede onlar unutulur ama Erbakan unutulmaz saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla