SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ülkenin Mutluluğu İçin Sonsuza Kadar Yürüyeceğim"

0
Güncellendi - 2017-09-15 03:46:59
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Adalet için nasıl yürüdüysem, bu ülkenin huzuru, bu ülkenin mutluluğu, bereketi için de sonsuza kadar yürüyeceğim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi program için geldiği Balıkesir’in Manyas ilçesinde düzenlenen Manyas’ın Kurtuluş Şenliği ve Süt Ürünleri Festivali’ne katıldı. Kadınlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Hayatın her alanında kadınlarımız mücadele ediyorlar. Onların okumasını, onların hayatın her alanında mücadele etmesini yüreğimden istiyorum. Sizlere şunları söylüyorum. Kızlarınızı, çocuklarınızı okutun. Güzel Türkiye’ye yapacağınız katkı sizin çocuklarınızı okutmanız olacaktır” dedi.

Üniversitede öğrenci olduğu yıllardan söz eden Kılıçdaroğlu, “Üniversitede öğrenciyken memlekete gider, başımın annemin dizine koyardım. Hayatımdaki en mutlu anlar o anlardı. Saçlarımı okşardı, kocaman adamdım ama o benim annemdi. Dolayısıyla anne sevgisi, yurt, bayram sevgisi gibidir. Annemizi nasıl seviyorsak bu vatanı, bayrağı Atatürk’ümüzü, şehitlerimizi, gazilerimizi de aynı şekilde seviyoruz” dedi.

“Adalet için nasıl yürüdüysem, bu ülkenin huzuru, bu ülkenin mutluluğu, bereketi için de sonsuza kadar yürüyeceğim” diyen Kılıçdaroğlu, en büyük desteğinin vatandaşlar olduğunun altını çizdi. CHP’li belediye başkanlarına hiçbir ayrım yapmadan, oy versin vermesin, herkese hizmet etmeleri gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarım harcadığı her kuruşun hesabını millete verecekler. Bizim en temel özelliğimiz, biz kul hakkı yemeyiz. Her kuruşun hesabını millete veririz. Bu bizim boynumuzun borcudur. Bu bizim inancımızın gereğidir. Bu bizim ahlakımızın gereğidir” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Gündemimizde tarım ve tarımın sorunları var. Balıkesir tarım açısısından en önemli kentlerden birisi. Gerçekten de Balıkesirlilerin yüzde 30'u kırsal kesimde yaşıyor, üretiyor. Beyaz et, yem, yumurta ve sütte Türkiye 2.'si olan ilimiz. Balıkesir, tarımın başkenti tanımını hak eden kentlerden birisi. Tarımın sorununu dinledik ama üreticiler hak ettikleri fiyattan ürünlerini satamıyorlar. Üreticinin borç batağı içinde olduğunu hemen hemen hepsi söylüyor. Zarar ediyoruz diyorlar. Herşey çok pahalı ama ürünün karşılığını alamıyoruz dediler. Samsun'dan gelen bir arkadaşımız vardı, kendi bölgesine ait sorunları anlattı. Konuşmayan hükumetin kendisi, dertlerin üstü örtülmek isteniyor. Beyaz et üreticinin, hububat üreticinin gündemi ayrı Sayın Erdoğan'ın gündemi ayrı. Sayın Erdoğan'ın tek gündemi var benim. Türkiye'nin gerçek sorunlarını konuşamıyoruz. Sorduğu ilk soru 'Sen kimsin'? 4 yılda terörü bitireceğim. Bitirmediğim taktirde siyaseti tümü ile bırakacağım" dedi.

Balıkesir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız