SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ülkeye Daha Çok Sahip Çıkma Günü"

0
Güncellendi - 2016-08-20 04:15:15
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, terör örgütlerinin saldırılarını kınayarak, “Bugün dünden daha çok, daha kuvvetli bir şekilde vatanımıza ve milletimize sahip çıkma günüdür.”dedi.

Keskin yaptığı yazılı açıklama da, “FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından, aynı ruh ve aynı kaynaktan beslenen PKK’nın son günlerde girişmiş olduğu bombalı saldırılar artmış, son 24 saatte, Van, Bitlis ve Elazığ’daki olaylardan dolayı yüreğimiz bir kez daha kanamıştır. Saldırılarda şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  Karabulut gibi sayısız çekirge sürüsü gibi ülkemize ve milletimize saldıran terör örgütlerinin ihanetlerini sadece Türk milleti değil, dünya tarihi bile bu kadar yükseklikte bir hainliği yaşamamıştır.  Artık terör örgütleri için ne ortada riya, nede yüzlerinde maske kalmıştır. Bu durumda millet olarak, devlet olarak, hükümet olarak yapılacak tek şey kalmıştır; eşkıyaları bir daha ülkemizde görünmemek üzere def etmek ve bütün fitne ocaklarını kapatmaktır. Esnaf ve sanatkar camiası olarak hükümetimizin terörle mücadele konusunda yapacağı tüm çalışmaların yanındayız ve destekliyoruz.” dedi.

Keskin şunları söyledi, “Millet olarak, şanlı tarihimizde Kur’an’la hilali, dinle bayrağı, ezanla vatanı bir birinden ayırmadık. Biliyoruz ki, Hilalin parlamadığı yerde Kur’an’da kapanıyor, bayrağın dalgalanmadığı yerde dinde çiğneniyor, biliyoruz ki vatanın kaybedildiği yerde minarelerde susuyor. Bu nedenle bugün dünden daha çok, daha kuvvetli bir şekilde vatanımıza ve milletimize sahip çıkma günüdür.”

TSO'DAN DA TEPKİ..

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Elazığ, Van ve Bitlis’ de meydana gelen terör saldırılarını kınadı.

Erkoç, “İnsanlık dışı emelleri olanların çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu hain saldırı güvenlik güçlerimizin ve masum insanların canına, ülkemizin birlik beraberliğine kastetmiştir” dedi.

Terörü kınayan Erkoç mesajında şunları kaydetti:

"Masum vatandaşları katlederek, toplumsal huzuru bozmayı hedefleyen insanlık dışı bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kastederek, Türkiye'yi iç karışıklığa sürüklemeyi hedefleyenler bilsin ki, her ne olursa olsun asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Asırlardır barış ve huzurun hüküm sürdüğü topraklarda, kimsenin birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz. Millet olarak, saldırılara karşı ortak duruşumuzu ve bu topraklarda birlikte yaşama kararlılığımızı sergilemeye devam edeceğiz. Birbirimize daha da kenetleneceğiz. Milletimizin kardeşliğine ve ülkemizin geleceğine darbe vurmayı hedefleyen bu eylemler karşısında göstereceğimiz dayanışma, şer odaklarına vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır.”

Erkoç, “Hain saldırıda şehit düşen asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız